Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.903
% 2.54
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.903
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Eski Ftx Genel Danışmanı, Kendi Hukuk Firmasını Kurdu!

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında iflas eden kripto borsası FTX’in eski genel danışmanı Ryne Miller, kendi hukuk firmasını kurdu.

LinkedIn’de Lansmanını duyuran Miller, Miller Strategic Partners’ın, ticaret ve piyasa endüstrisi katılımcılarına yönelik kriz müdahale yönetimi ve düzenleyici tavsiyelerin yanı sıra, dijital varlık ve blockchain firmaları için düzenleyici konusunda uzmanlaşacağını yazdı.

Miller;

“Uzun süredir arkadaşım, akıl hocam ve şimdiki ortağım William Schroeder ile bu yolculuğa çıkmaktan onur duyuyorum. Birlikte, adil, rekabetçi, yenilikçi, Miller, kurumsal olarak işlem gören varlık sınıflarında etkin piyasalar ve verimli pazarlar” diye ekledi.

Şimdiye kadar Miller’in hayatını hep hukuk alanında geçirmiştir. Schroeder, Rutgers Üniversitesi ve Hofstra Üniversitesi’nde hukuk profesörüdür ve LinkedIn’e göre Sullivan & Cromwell’de 36 yıl geçirmiştir.

Miller, Mart 2023’te, Sam Bankman-Fried tarafından kurulan borsanın Bölüm 11 iflas koruması için başvuruda bulunmasından dört ay sonra FTX’ten ayrıldı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Ftx’ten Önce

Miller, Ftx’e katılmadan önce Manhattan merkezli hukuk firması Sullivan & Cromwell’in ortağıydı. Ayrıca Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’nda Başkan Gary Gensler’in hukuk müşaviriydi. Daha sonra Ftx’e geçiş yaptı ve genel danışman olarak görevini sürdürdü.

İflas eden kripto borsası Ftx tekrardan açılmak istiyor ve mahkemeden varlık tasfiyesi mahkemeden onay aldı.

Ftx şimdi iflas etmeden önce anlaştığı bazı projelerden ve kurumlardan kendi varlıklarını almak için yola koyulmuş durumda. Bu kurumların arasında 86 Milyon dolar borçlu olan Layerzero Labs bulunmakta. Şirket batmadan önce yaptığı anlaşmada verdikleri parayı tekrar geri almak için uğraşıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir