Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.146
% 1.71
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.146
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ethscription Nedir? Ne İşe Yarar?

Ethscription

Bitcoin Ordinals (BRC-20)’den sonra Ethscriptions Hype mı başlıyor?

Ethscription, çoğu kullanıcı için son derece pahalı olan akıllı sözleşmelere ve günümüzde merkezileşmiş olan Layer 2 projelerine bir alternatiftir.

Ethscriptions, kullanıcıların Ethereum ağında çok daha düşük bir maliyetle bilgi paylaşmasına ve işlem yapmasına olanak tanıyan bir protokoldür. Konsept olarak Bitcoin Ordinals’e benzeyen Ethscriptions, aynı zamanda Kuzey Amerika dijital medya şirketi GeniusCom’un eski kurucu ortağı olan Tom Lehman’ın buluşudur.

Lehman’ın kendi sözleriyle Ethscriptions şöyle açıklıyor: 

“Birçok kişi Ethereum’u ölçeklendirmenin en iyi yolunun onu büyük şirketler tarafından kontrol edilen Layer 2’lere taşımak olduğuna inanıyor ancak Ethscriptions, Ethereum’u ölçeklendirmenin en iyi yolunun Ethereum’un kendisini ölçeklendirmek olduğu fikrini temsil ediyor!”

Kısaca Ethscriptipns sayesinde Ethereum ağı üzerinde Layer 2’lere ihtiyaç duymadan, düşük maliyetle bazı işlemler gerçekleştirilebilir. Bu sayede de merkeziyetsizliği korumaktadır.

Bitcoin Ordinals Nedir ? Yeni Hype Bitcoin NFT’leri mi ?

Ethscription Mevcut Trendi Üzerine:

Şu an için çok erken aşamada ve gelişmekte olan Ethscriptions, henüz Etherscan gibi büyük blockchain kaşifleri tarafından desteklenmiyor. Bu tür erken aşamadaki projeler riskli olmakla beraber büyük bir hype başlarsa kaçırıp pişman olmak yerine düşük risk ile bu trende dahil olabilirsiniz.

Mevcut hype üzerinde kaçırılan fırsatlar olabilir ancak ilerde Bitcoin Ordinals kadar ilgi çekmesi halinde yeni fırsatlar da doğurabilir.

Anlık Haberlere En Hızlı Şekilde Ulaşmak İçin Buraya Tıklayın

Ethscription NFT Nasıl Alınır?

NFT market yeri olan https://ethscriptions.com/ üzerinden dilediğiniz veya Hype yakalayabileceğini düşündüğünüz NFT’yi Ethereum ağı üzerinde uyumlu cüzdan ile alabilirsiniz.

** Yazımız sadece bir araştırma içeriğidir ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir