Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.514
% 0.80
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.514
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Grayscale Şirketinin Sahip Olduğu 16 Milyar Dolar Bulundu

Grayscale,Arkham,Bitcoin,BTC

Kripto veri izleme platformu Arkham, Bitcoin’i en büyük ölçüde tutan kuruluşlardan biri olan Grayscale’in 1750 cüzdanını tespit etti. Bu cüzdanlar toplamda 16 milyar dolar değerinde BTC içeriyor.

Arkham, Grayscale’in Ethereum (ETH) varlıklarını izleyerek, şirketin ay başında 3 milyar adet ETH tuttuğunu ve böylece küresel çapta ikinci en büyük ETH sahibi kurum olduğunu açıkladı. Şimdi ise Arkham, Grayscale Bitcoin Trust’ın 1750 cüzdanını tespit etti ve bu cüzdanlarda yaklaşık 16 milyar dolar değerinde Bitcoin (BTC) bulunduğunu bildirdi.Her bir cüzdanda 1000 adetten az Bitcoin bulunuyor ve bu veriler, Grayscale’in en büyük ikinci Bitcoin sahibi kurum olduğunu gösteriyor.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Arkham’ın araştırmaları ayrıca Grayscale Bitcoin Fonu’nda 4.9 milyar dolarlık Ethereum, 2 milyon dolarlık Chainlink (LINK) ve 1.8 milyon dolarlık Polygon (MATIC) bulunduğunu ortaya koyuyor.Grayscale, fonları aracılığıyla bireylerin veya kurumların kripto paraları doğrudan almalarına gerek kalmadan bu varlıklara yatırım yapmalarını sağlıyor.

Şirket, son zamanlarda SEC karşısında elde ettiği hukuki zaferlerle dikkat çekti ve geçtiğimiz günlerde, artık Bitcoin spot ETF’lerinin reddedilmesine dair bir engelin kalmadığını belirten bir mektup yazarak gündeme geldi.

Grayscale’in büyük miktarda kripto varlık tutması, kripto para pazarının kurumsal yatırımcılar için giderek daha çekici hale geldiğinin bir göstergesidir.


İlginizi Çekebilir:Binance XIRTAM Madurları için Geri Ödeme Taleplerini Alıyor!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir