Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.044
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.044
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

ETH Gününde Büyük Skandal! Ekip Özür Diledi!

ETH Gününde Büyük Skandal! Ekip Özür Diledi!

Bu yıl Türkiye’de düzenlenen ETH Günü etkinliğinde kripto topluluğuna yakışmayan ve ülkemize hakaret eden büyük bir rezillik yaşandı. Rezillik sonucu ekip özür diledi.

Devconnect İstanbul kapsamında düzenlenen ETH Günü etkinliğinde yapılan bir sunum içerisinde yer alan görsellerde Türkiye haritasında büyük skandal yaşandı. Sunumda kullanılan görselde Türk bayrağının sembolleri hatalı gösterilirken ülkemizin Güneydoğu sınırları farklı bir ülke olarak tasvir edildi.

Dikkatinizi Çekebilir: Bithumb, Kore Borsasında İlk Olmayı Hedefliyor

Yaşanan büyük skandal sonrası Türk kripto topluluğundan tepki gecikmedi.

Konuyla ilgili olarak skandal görseli kullanan Kaan Uzdoğan’dan ve etkinlik ekibinden bir dizi açıklama geldi. Uzdoğan, hazırlanan görseli yapay zeka ile oluşturduğunu ve hatayı sunumdan kısa bir süre önce fark ettiğini belirtti. Yapılan hatanın tamamen kendisine ait olduğunu ifade eden Uzdoğan, özür dilerken görselin sunumdan çıkartılacağını açıkladı.

ETH Günü’nün resmi sosyal medya hesabı da konuyla ilgili olarak, görselin yapay zeka tarafından üretildiğini teyit etti. Yapılan açıklamada, yaşanan olayın kasıtlı olmadığı, kısıtlı zamandan dolayı kontrol edilememesinden kaynaklandığını vurguladı.

Olayla ilgili özür metni paylaşıldığı Twitter gönderisinin altında ise insanların pek ikna olmadığı görülüyor. Olaya ilişkin verilen tepkiler devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir