Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.776
% 1.45
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.776
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

DevConnect İstanbul: Yılın En Önemli Ethereum Etkinliği!

devconnect

13-19 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek Devconnect, Ethereum‘un önde gelen geliştiricilerini tanıma fırsatı sunuyor. Bu etkinlik, Ethereum’un en önemli geliştiricileri, araştırmacıları ve topluluğunu bir araya getirmeyi amaçlıyor. Ethereum’da çalışan insanlarla tanışıp, ağ kurabilme imkanı da sunuyor.

Devconnect Nedir?

Devconnect, her biri farklı bir odak noktasına sahip bağımsız Ethereum etkinliklerini içeren bir haftalık bir buluşmadır. Amacı, belirli konularda derinlemesine oturumlar düzenlemek ve Ethereum topluluğunu daha küçük gruplar halinde bir araya getirerek belirli konularda ciddi ilerlemeler kaydetmek için fırsat sunmaktır.

Devconnect sırasındaki etkinlikler bağımsız olacak ve bu alanlarda uzmanlar tarafından düzenlenecek ayrıca bu uzmanlardan biri de siz olabilirsiniz. Ekip, ev sahiplerinin lojistik destek ve benzer alanlarda katılımcıları farklı yönlere çekmekten kaçınmak için koordinasyon sağlamaya yardımcı olacaktır. Hafta boyunca, işbirliği yapmak isteyen herkes için bir ortak çalışma alanını sürdüreceklerini söylüyorlar.

Çoğu etkinlik, etkinliğin belirli alanında uzman veya meraklılara yönelik olacak şekilde tasarlanmıştır, böylece konuyu tam anlamıyla anlama ve tartışma fırsatı sağlar. Sıradan bir konferansın aksine, bu bir haftalık buluşmanın Ethereum’u daha da geliştirmek için gereken derinlemesine tartışmaları ve sohbetleri kolaylaştırmasını istediklerini de belirtiyorlar.

Ayrıca, Devconnect ≠ Devcon olduğunu vurguluyorlar, çünkü Devcon, başlıca etkinlikleri olarak kalacak ve bir sonraki Devcon etkinliği 2024’te Güneydoğu Asya’da olacak.

Takvimde Olan Bazı Etkinlikler ve Tarihleri

Daha detaylı bilgi için → Etkinlik Takvimi

ETH Günü Öğrenciler için Ücretsiz

ETHGünü, Ethereum kurucusu Vitalik Buterin ve Ethereum Foundation Genel Müdürü Aya Miyaguchi’nin de konuşmacı olarak katılacağı özel bir etkinlik. Bu etkinlikte, konuşmacılar teknik konseptleri anlayışla açıklayarak katılımcılara Ethereum hakkında derinlemesine bilgi sunacaklar. Etkinliğe özellikle öğrenciler ve geliştiriciler davetlidir ve onların ilgisini çekmek amacıyla etkinlik öğrencilere ücretsiz sunulacaktır.

Katılmak isteyen öğrenciler, edu uzantılı e-posta adresleriyle kayıt yapabilirler veya öğrenci belgelerini etkinlik ekibine ileterek ücretsiz katılım fırsatını elde edebilirler. Bu, Ethereum dünyasını keşfetmek ve öğrenmek isteyen herkese özel bir fırsattır.

Etkinliğe Katılacak Bazı İsimler

     devconnect vitalik

   Vitalik Buterin – Ethereum Kurucu Ortağı

       devconnect aya

Aya Miyaguchi – Eth Foundation Genel Müdürü

  ….  

   Kevin Owocki – Gitcoin Kurucu Ortağı

 

 Marek Olszewski – Celo Kurucu Ortağı

Etkinlik Nerede?

DevConnect Istanbul etkinliği, bu yıl İstanbul’un farklı mekanlarında çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Detaylı bilgi için: Link

İstanbul Kongre Merkezi 

  • ETHGünü (ETH Day)
  • ETHconomics
  • Conflux – Web3 UX Unconference
  • Formal Verification Hangout 2
  • Solidity Summit
  • EVM Summit
  • ETHGlobal Istanbul Hackathon
Hilton İstanbul Bosphorus
  • TrustX
  • EthStaker’s Staking Gathering
  • Datapalooza
  • Vyper Day

InterContinental Istanbul

  • ETHGlobal Pragma Istanbul
  • Decentralized RPC Summit
  • ETHGlobal Pragma Istanbul
  • Rollup Day by AltLayer

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir