Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.126
% 1.05
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.126
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Eski BitMex CEO’su ADA’yı Hedef Aldı!

Eski BitMex CEO'su ADA'yı Hedef Aldı!

Çarpıcı açıklamalarıyla tanınan Bitmex’in eski CEO’su Arthur Hayes, ADA‘yı hedef aldı. Hayes, ADA’yı shitcoin‘e benzetti. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Michael Saylor, Dijital Çağda Bitcoin’in Altının Yerini Alacağını Düşünüyor


Eski BitMEX CEO’su Arthur Hayes’in Radarında Bu Kez Cardano Var

Bitcoin ve kripto paralar konusunda yaptığı çarpıcı açıklamalarla tanınan eski BitMEX CEO’su Arthur Hayes‘in radarında bu kez Cardano (ADA) var.

Geçtiğimiz günlerde Coin Bureau isimli Youtube kanalına röportaj veren Hayes, Cardano’yu (ADA) “ilk Ethereum özentisine” benzetti.

Cardano için yorumlarına devam eden ünlü isim, daha sonra X hesabından yaptığı bir paylaşımda Cardano’yu işe yaramaz bir kripto para birimi olarak nitelendirdi.

Hayes, ADA için Shitcoin Benzetmesi Yaptı!

Hayes ayrıca bugüne kadar Cardano üzerinde başlatılan, yoğun olarak kullanılan ya da Cardano tabanlı hizmetler sunan herhangi bir dApp olmadığına dikkat çekti ve ADA destekçilerine böyle bir Cardano tabanlı dApp olup olmadığını sordu.

Gönderisinde son olarak Cardano kurucusu Charles Hoskinson’ı etiketleyen BitMEX’in eski CEO’su Hayes, Hoskinson’dan bir cevap istedi.

“Siz ADA destekçilerine sunduğum bu listedeki hangi dApp ilk olarak Cardano üzerinde başlatıldı? Ya da yoğun olarak kullanılan veya Cardano tabanlı hizmetler sunan herhangi bir dApp var mı? Benim bilgim çok sınırlı ve bence Cardano tabanlı hiçbir dApp yok. Yani ADA bir shitcoin. Cardano’nun kurucusu Sayın Charles Hoskinson, beni bu konuda aydınlatın.”

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir