Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.168
% 0.10
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.168
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Stellar, Akıllı Sözleşmelerin Ağa Yerleştirildiğini Duyurdu!

Stellar (XLM), Ertelenen Güncellemesinin Gerçekleştiğini Duyurdu!

Stellar Geliştirme Vakfı, geçtiğimiz Ocak ayında yapılması beklenen büyük güncellemesinin ertelenmesinin ardından, dün yaptığı paylaşımda, güncellemenin resmi olarak gerçekleştiğini ve akıllı sözleşmelerin ağa yerleştirildiğini duyurdu!

Güncelleme Yaklaşık Bir Ay Ertelenmişti!


Göz Atınız: Stellar Vakfı, Yükseltmenin Ertelenmesini Öneriyor!


Ocak ayının son haftasında yapılan açıklamalarda Stellar Geliştirme Vakfı, bulunan hatalar nedeni ile “Protocol 20” güncellemesinin ertelenmesi gerektiğini belirtmişti. Ethereum tarzı akıllı sözleşmeleri eklemek için önemli bir yükseltme olan bu güncellemenin, yaklaşık bir ay kadar ertelenmesinin ardından, dün yapılan paylaşımda gerçekleşerek, “Protocol 20″nin kullanıma açıldığı belirtildi.

Blok Zinciri Teknolojisinde Yeni Bir Çağ!

Stellar Geliştirme Vakfı, blok zinciri teknolojisi için “yeni bir çağ” başlatmaya yardımcı olacağını iddia ettiği akıllı sözleşmelerin Stellar ağına yerleştirildiğini duyurdu.

20 Şubat 2024 tarihinde yaptığı açıklamada, “Protocol 20” yükseltmesinin tamamlanarak yeni akıllı sözleşme özelliklerinin etkinleştirildiğini ve Soraban olarak adlandırılan akıllı sözleşme platformunun kademeli olarak kullanıma sunulacağını paylaştı.

Stellar akıllı sözleşmeleri, Rust ve WASM dillerini kullanarak, kullanıcı dostu bir geliştirici deneyimi sunmayı amaçlayacak.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir