Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.091
% 2.10
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.091
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Stellar Vakfı, Yükseltmenin Ertelenmesini Öneriyor!

Stellar Yükseltmesi Ertelenebilir!

Stellar Vakfı, 25 Ocak’ta tespit edilen bir hatanın az risk oluşturduğuna karar vermesine rağmen, blok zincirinin geliştirici topluluğundan gelen geri bildirim sonrasında, 30 Ocak tarihinden öteye bir gecikme öneriyor.

Stellar(XLM); yüksek işlem maliyetlerini minimuma düşürüp, daha hızlı işlemler gerçekleştiren, açık kaynak  kodlu bir ödeme sistemidir. Stellar’ın temel amacı, bankalar arası varlık transferi sağlamaktır.


Stellar(XLM) hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar için buraya tıklayarak “Stellar(XLM) Nedir?” adlı yazımıza göz atabilirsiniz!


Stellar Core v20.1.0 Ertelenebilir!

Ethereum tarzı akıllı sözleşmeleri eklemek için önemli bir yükseltme yaşanabileceği beklenen Stellar blok zinciri, proje arkasındaki geliştiricilerin, belirlenen 30 Ocak tarihini yeniden düşünmelerine neden olan bir hata bulunduğu gerekçesiyle gecikme gelebileceğini açıkladı.

Stellar ekosistemini destekleyen Stellar Geliştirme Vakfı, Cumartesi günü yaptığı paylaşımda, Stellar Core v20.1.0 yazılımında 25 Ocak tarihinde bir hata bulunduğunu açıkladı. Hatanın, yükseltme gerçekleştiğinde yeni Soroban akıllı sözleşme işlemlerinde uygulamaları ve hizmetleri teorik olarak etkileyebileceği düşünülüyor.

Yetkililer, hatanın az risk oluşturduğuna karar verdiler, ancak geliştirici topluluğundan gelen geri bildirim sonrasında vakıf, ağın 30 Ocak’ta yükseltmeyi onaylamak için oylama yapmalarını engellemek için kendi doğrulayıcılarını devre dışı bırakmayı planlıyor.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir