Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$64.045
% 1.57
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 64.045
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Vanguard, Yeni Açıklamalarda Bulundu: Kripto Bir Spekülasyon!

Bitcoin Spot ETF Sunmayacağını Duyuran Vanguard, Bu Kararın Nedenini Açıkladı

Bitcoin spot ETF hizmeti sunmayacağını açıklayan Vanguard, yaptığı yeni açıklamalarda, bu kararın nedenlerini paylaştı. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Binance: Cezai Yaptırımların Gölgesinde Büyüyen Kripto Devi


Popüler varlık yönetim şirketi Vanguard, kısa süre önce yaptığı açıklamalarda, spot Bitcoin ETF’lerini sunmayacaklarını belirtmişti. Spot Bitcoin ETF’lerine karşı ise, yüksek volatilitenin uzun vadeli getiri oluşturmak için kötü olduğunu söylemişti. Spot Bitcoin ETF’lerinin piyasaya girmesiyle oluşan ilgiye rağmen Vanguard, kripto ile ilgili bir hizmet oluşturmayı planlamadığını doğruladı.

Yakın zamanda yapılan bir röportajda, Vanguard liderleri Janel Jackson ve Andrew Kadjesi, şirketin verdiği bu kararla alakalı açıklamalarda bulundu.

Janel Jackson, kripto paraların mevcut durumu göze alındığında Vanguard’ın Bitcoin ETF’sini veya kripto ile alakalı bir hizmeti piyasaya sürmeyi planlamadığını belirtti. Yönetici Jackson, bir hizmet sunmadan önce, ürünlerin kalıcı yatırım değerine sahip olması, müşterilerin ihtiyaçlarını karşılaması gibi bir çok etkene dikkat ettiklerini söyledi.

Andrew Kadjeski, yatırımcıların emekli olmak için nerede tasarruf edecekleri, çocuklarının eğitim masrafları için nereye yatırım yapacakları, acil durum birikimlerini nerede tutacakları gibi bir çok yatırım konusunda çok fazla seçeneğe sahip olunduğunu açıkladı.

Yapılan açıklamalara göre, kripto paralar üzerinde artan ilgiye rağmen, Vanguard şu anda kripto varlıkların uzun vadeli bir portföyde yer almak için uygun olduğuna inanmıyor. Şirket, kripto paraların yatırımdan çok, bir spekülasyon olduğunu düşünüyor. Kripto ürünleri sunmama kararlarının arkasında bu gerekçeler yatıyor.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Vanguard, Yeni Açıklamalarda Bulundu: Kripto Bir Spekülasyon!” te bir düşünce

  1. Tamer diyor ki:

    Merhaba vanguard ailesi Ben yatirimci olarak. Almış olduğum coin vanguard ne zaman faliyet yapacak yükselecek bekle bekle halen sifirda en azından seviyesi görünsün

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir