Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.637
% 1.36
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.637
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Kripto Varlık Düzenlemesi Yolda!

AKP Logo, Ömer İleri, Kripto Varlık Düzenlemesi Yolda!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, kripto varlıklara ilişkin yasal düzenleme çalışmaları hakkında açıklama yaptı. İleri, düzenlemenin platformları düzenlemenin yanı sıra vatandaşları ve yatırımcıları korumayı da amaçladığını vurguladı.

AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen toplantıda, kripto varlık sektöründe faaliyet gösteren temsilcilerle bir araya geldiklerini belirten İleri, sektörün görüş ve önerilerini dinlediklerini söyledi.

Türkiye Yüzyılı vizyonu kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yenilikçi teknolojilere önem verildiğini hatırlatan İleri, AK Parti hükümetleri döneminde dijital dönüşüm ve teknoloji geliştirme noktasında önemli ilerleme kaydedildiğini vurguladı.

Yapay zeka ve merkeziyetsiz teknolojilerin öne çıkan trendler olduğunu ve Türkiye’nin bu alanda önemli bir potansiyele sahip olduğunu ifade eden İleri, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu alana özel bir önem veriyoruz.” dedi.

Ankara’da “Forum Metaverse” ve İstanbul’da “Blokzincir İstanbul” gibi etkinliklere ev sahipliği yaptıklarını anımsatan İleri, kripto varlık sektörünün yasal bir zemine kavuşmasının önemini vurguladı.

İleri, düzenlemenin öncelikle platformları düzenleyeceğini, bunun yanında vatandaşları ve yatırımcıları da korumayı amaçladığını söyledi. Bu sayede süreçlerin daha güvenli hale getirilmesi ve yenilikçiliğin önünün açılması hedefleniyor.

Sektör temsilcilerinin görüşlerini de aktaran İleri, “Hepimizin bu süreçteki düşüncesi benzer. Amacımız vatandaşı güvenceye almak, yatırımcıyı korumak, platformları düzenlemek ve inovasyonun önünü açmak.” dedi.

Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir