Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.986
% 2.09
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.986
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Michael Saylor, Dijital Çağda Bitcoin’in Altının Yerini Alacağını Düşünüyor

Michael Saylor

Michael Saylor, Bitcoin’in yakın zamanda altın gibi bir değer deposu olarak öne çıkacağına inanıyor.

MicroStrategy ‘nin kurucusu ve eski CEO’su olan ve Bitcoin’e büyük bir destek veren Michael Saylor, 19 Şubat’ta dijital çağda altının yerini Bitcoin’in alacağını iddia etti.

Saylor, Bitcoin’in 2020’den bu yana altına göre üstel bir şekilde büyüdüğünü vurguladı.

Ancak, Bianco Research Başkanı Jim Bianco, spot Bitcoin ETF’lerinin piyasaya sürülmesinin büyük bir hata olduğunu savundu.

Saylor, Bitcoin’in altın karşısında daha iyi bir değer deposu olduğuna inanıyor ve altını tercih etmemek gerektiğini savunuyor. Ayrıca, hedge fonlarının altınlarını boşaltana kadar beklemenin mantıklı olacağını söylüyor.

Saylor, Bitcoin’in fiyatının altınla karşılaştırıldığında önemli ölçüde arttığını belirtiyor ve bu artışın arkasındaki nedeni açıklamak için çeşitli veriler sunuyor.

Son dönemdeki Bitcoin fiyatındaki büyümeyle ilgili olarak, Bianco, spot ETF’lerinin Bitcoin’i mevcut finansal sisteme entegre etmesinin geçmişte altınla yaşanan süreçlere benzediğini düşünüyor.


Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir