Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.077
% 6.27
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.077
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

En İyi 10 Yapay Zeka Destekli Kripto Al-Sat Botu – 2024

Kripto Al-Sat Botu

Kripto para piyasasının değişken yapısı, deneyimli yatırımcılar için bile zorlayıcı olabilmektedir. İşte tam bu noktada devreye giren yapay zekâ destekli Kripto Al-Sat Botları, duygusal yatırım kararlarına yer vermeden stratejileri otomatik olarak uygulayarak getirilerinizi optimize etmeyi hedefliyor.

İlginizi Çekebilir: Grayscale’den 110 Milyon Dolarlık Bitcoin Transferi

Ancak piyasada çok sayıda seçenek olması, doğru botu seçmeyi zorlaştırabilir. 2024 yılı için en iyi 12 yapay zekâ destekli kripto botunu kapsamlı bir şekilde inceyeceğiz.

1. Defiquant (Kripto Al-Sat Botu)

Defiquant, birden fazla borsa arasında yıldırım hızında, yapay zekâ destekli işlemleriyle öne çıkıyor. API bağlantısı gerektirmeyen platform, fon güvenliğini ön plana çıkarırken 5 dolarlık kayıt kredisi de cazip bir başlangıç sunuyor. Çeşitli ticaret stratejilerini keşfedin ve bağlı kuruluş programından yararlanarak ek kazanç elde edebilirsiniz.

2. Pionex (Kripto Al-Sat Botu)

Pionex, özellikle spot ticareti için tasarlanmış 16 ücretsiz, yerleşik botuyla hem yeni başlayanlara hem de deneyimli yatırımcılara hitap ediyor. Ek olarak, daha düşük işlem ücretlerinden ve güvenilirlik ile lisanslı bir platform.

3. GunBot

GunBot, yatırımcıların yerleşik algoritmalara ve yapay zekâ botlarına sahip platform üzerinde ticaretlerini otomatikleştirmelerini sağlar. Binance ve Coinbase gibi devlerle birlikte 100’den fazla borsa ile entegre olun. Ek olarak, önceden hazırlanmış botları, uyarıları ve teknik göstergeleri kullanarak piyasa analizleri yapabilirsiniz.

4. Kryll

Kryll, topluluk odaklı yapay zekâ stratejilerinin gücünü ortaya çıkarıyor. Kendi botlarınızı kolayca oluşturun veya başkalarının kanıtlanmış stratejilerini kullanarak kripto para kazançlarınızı maksimize edebilirsiniz.

5. Zignaly

Zignaly, hem yeni başlayanlara hem de deneyimli yatırımcılara hitap ediyor. Platformun yapay zekâ araçlarını kullanarak başarılı stratejileri kopyalayın veya kendi botlarınızı sıfırdan oluşturun. Ücretsiz erişimden yararlanın ve topluluğun kolektif bilgisinden faydalanarak yaklaşımınızı geliştirin.

6. Dash 2 Trade (Kripto Al-Sat Botu)

Dash 2 Trade, botların ötesine geçerek kapsamlı bir yapay zekâ destekli analitik platform sunuyor. Ticaret göstergelerine, sosyal duygu analizine ve zincir üstü istatistiklere erişerek bilinçli ticaret kararları verebilirsiniz.

7. ArbitrageScanner

ArbitrageScanner, arbitraj botları arasında lider konumda bulunuyor. 40’tan fazla blok zincirindeki 50’den fazla CEX ve 25 DEX borsası arasında özelleştirilmiş yaklaşımınızla işlemler gerçekleştirebilirsiniz.

8. Learn2Trade

Kurulu bir forex uyarı servisi olan Learn2Trade, kripto para piyasasına her gün 3-5 adet kanıtlanmış yapay zekâ destekli sinyal sunarak hizmetlerini sunuyor.

9. 3Commas

3Commas, etkileyici bir şekilde 21 adet yapay zekâ ticaret botu sunarak 18 önde gelen kripto para borsasının kolektif gücünden yararlanmanıza imkan tanıyor. Platformun güvenilirliğinden, esnekliğinden ve özelleştirme seçeneklerinden faydalanarak botları özel ihtiyaçlarınıza ve stratejilerinize göre uyarlayabilirsiniz.

10. Mizar

Mizar’ın yapay zekâ botları sadece işlemleri yürütmekle kalmayıp değerli piyasa öngörileri de sunuyor. İşlemleri gerçekleştirin, pozisyonları yönetin ve kapsamlı veri analizine dayalı bilinçli kararlar almak için botun analitik yeteneklerinden faydalanabilirsiniz.

11. Cryptohopper

Cryptohopper, kullanıcı dostu bulut tabanlı platformuyla hem yeni başlayanlara hem de deneyimli yatırımcılara hitap ediyor. Algoritmik ticaret stratejilerini kullanın ve dokuz kripto para borsasına bağlanabilirsiniz.

12. HaasOnline (Kripto Al-Sat Botu)

HaasOnline, leverage ticareti gibi gelişmiş özellikler arayan deneyimli yatırımcılar ve kurumlara hitap ediyor. Platformun itibarından, API entegrasyonundan ve karmaşık ticaret stratejileri oluşturmak için kullanabileceğiniz gelişmiş programlama dilinden faydalanabilirsiniz.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir