Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.862
% 1.38
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.862
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance Borsası, Launchpool’a Bir Altcoin Daha Ekliyor!

Binance, Launchpool, Sleepless AI

Dünyanın lider bitcoin ve kripto borsası Binance, 42. Launchpool projesi olarak Sleepless AI’ı (AI) ekleyeceğini duyurdu.

Binance, Web3 ve yapay zeka platformu Sleepless AI’ı (AI) 42. Launchpool projesi olarak seçtiğini duyurdu. Yatırımcılar, 4 Ocak’ta saat 13.00’te başlayacak olan işlemle birlikte AI tokenlarına erişim sağlayabilecekler. Launchpool’a katılmak için ilk olarak bir KYC Binance hesabınızın olması gerekmekte.

Henüz bir Binance hesabınız yoksa hemen bu link %20 komisyon indirimi ile kayıt olun!

Launchpool kullanıcıları. 28 Aralık’tan itibaren 7 gün boyunca farming yapma şansına sahip olacaklar. AI elde etmek isteyen kullanıcılar, BNB, TUSD veya FDUSD stake etmeleri gerekecek.

Toplam arzı 1 milyar olan AI’ın 70 milyonluk bir kısmı Launchpool’da ödül olarak dağıtılacak. İlk etapta piyasaya sürülecek olan AI miktarı ise 130 milyon olacak. Ödül programı, BNB havuzunda %80, TUSD havuzunda %10 ve FDUSD havuzunda ise %10 olacak şekilde 3 farklı havuza ayrılacak.

BNB stake eden kullanıcılara 56 milyon, TUSD ve FDUSD stake eden kullanıcılara ise 7 milyon AI payı ayrıldı. Binance, Launchpool başlamadan 24 saat önce web sayfasını güncelleyeceğini belirtti.

AI’nın ticaretinin 4 Ocak’ta başlaması planlanıyor. AI/BTC, AI/USDT, AI/BNB, AI/FDUSD, AI/TUSD ve AI/TRY işlem çiftleri ile listelenecek. Tohum etiketi ile listelenecek olan AI, kullanıcılar için çeşitli ticaret seçenekleri sunacak.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir