Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.614
% 0.29
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.614
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Sushi, Merkeziyetsiz Borsa Olan Susa’yı Başlatmayı Hedefliyor!

Merkeziyetsiz finans şirketi Sushi, merkezi olmayan platformlar için merkezileşmenin belirli yönlerini kopyalamaya çalışan bir Ethereum Katman 2 olan Katman N’de Susa adında merkeziyetsiz bir türev platformu başlatmayı planlıyor.

Yapılan açıklamaya göre, Susa geliştiricileri, akıllı sözleşme uygulamalarından tam teşekküllü toplamalara kadar, borsanın üzerinde özel uygulamalar oluşturabilecekler.

Performansta merkezi borsalarla rekabet etme nihai hedefiyle, bir milisaniyenin altında binlerce işlemi mümkün kılmak için Layer N’nin Nord Motorunu kullanacak.

Sushi’nin Baş Yöneticisi Jared Gray, “Sushi, Layer N ile ortak olmaktan heyecan duyuyor çünkü üstün ürünler geliştirmek için uzmanlığımızı birleştirerek merkezi olmayan finans ruhunu tamamen benimsiyoruz” dedi.

Katman N’nin toplamalara yönelik modüler yaklaşımı, Ethereum’un güvenliğinden yararlanırken daha fazla sermaye verimliliğinin ve daha derin likiditenin kilidini açar” diye ekledi.

“Bu yaklaşım, DeFi alanında ilgi kazanan modüler ağ stratejisiyle mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor ve Layer N’yi üzerine inşa edilebilecek en iyi teknoloji yığınlarından biri haline getiriyor.” Diye ekledi.

Katman N, web sitesine göre bir iletişim ve likidite katmanını paylaşan “Ethereum StateNet” olarak adlandırılan toplama düğümlerinden oluşan bir ağdır.

Layer N’nin ana ağının bu ay içerisinde yayına girmesi bekleniyor. Bir test çalışmasında platform, 120.000 TPS’lik zirveyle saniyede 20.000 işlem gerçekleştirdi.

Layer N, Eylül 2023’te eski PayPal CEO’su Peter Thiel tarafından kurulan bir girişim şirketi olan Founder’s Fund’ın ortak liderliğinde 5 milyon dolar tohum fonu topladı.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir