Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.398
% 2.02
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.398
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Sushi, Aptos Ağına Entegre Edilecek

sushi

Sushi v2 AMM ve SushiXswap, ilk kez Ethereum Sanal Makinesi(EVM) ile uyumlu olmayan Aptos blok zincirine entegre edilecek.

Yapılan açıklamada, bu entegrasyonun bir başlangıç olduğu ve Sushi ve Aptos kullanıcıları ile geliştiricileri için kullanıcı deneyimi ve uyumluluk odaklı daha fazla entegrasyonun kurulacağı belirtildi.

SushiSwap ekibi yaptığı açıklamada, “Bu entegrasyon, Sushi için ilk EVM dışı zinciri işaret ediyor. Aptos ile yapılan ilk EVM dışı entegrasyon, Sushi’nin çoklu zincir ve çapraz zincir önemini ilerletme hedefleri için kilit bir adımdır.”

Sushi’nin şu an faaliyet gösterdiği önemli EVM zincirleri arasında Ethereum, Fantom, Polygon, Arbitrum, BNB Zinciri gibi büyük ağlar bulunmaktadır.

Aptos ekibi yaptığı açıklamada , “Web3’ün gerçek insanlara gerçek fırsatlar sunma potansiyeline yürekten inanıyoruz, bu da hizmetlere daha geniş erişim veya yaratıcı ürünler üzerinde daha fazla sahiplik anlamına geliyor olabilir. Bu nedenle Move’yi oluşturmaya yardımcı olduk ve SushiSwap gibi güvenlik ve kullanıcı deneyimi odaklı platformlar ile küresel yapımcı topluluğumuz tarafından desteklenen projelerin mümkün kılabileceklerine dair heyecan duyuyoruz.”

En Hızlı Haber Takibi İçin telegram kanalımıza katılabilirsiniz katılmak için tıklayın.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir