Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.576
% 0.92
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.576
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Animoca Brands, Mocaverse İçin 20 Milyon$ Yatırım Topladı

Animoca Brands

Hong Kong merkezli bir web3 yatırımcısı olan Animoca Brands, oyun ve eğlence ürünleri için web3 yerel araçları geliştiren Mocaverse için 20 milyon dolar yatırım topladı.

Animoca yaptığı açıklamada Mocaverse’yi web3 oyun, kültür ve eğlence için kimlik ve puan sistemi olarak tasavvur ettiğini söyledi.

Yatırım turu, Kingsway Capital, Liberty City Ventures ve GameFi Ventures gibi yatırımcıların katılımıyla CMCC Global tarafından yönetildi. İş dünyasından Sky Mavis’in kurucu ortağı Aleksander Larsen ve Yield Guild Games’in kurucusu Gabby Dizon gibi birçok kişi yatırım turuna katkıda bulundu.

Alınan bilgiye göre Animoca, artışın bir parçası olarak yatırımcılara “1:1 dolar bazında ücretsiz bir hizmet token garantisi” verdi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Kimlik ve Puan Sistemi

Animoca, toplanan yatırımı kullanıcıların zincir içi kimliklerini oluşturmalarına olanak sağlayacak. Ayrıca Mocaverse ekosistemine katılmalarına olanak sağlamak için tasarlanmış devredilemez bir NFT koleksiyonu olan Moca ID’yi yakında piyasaya sürüp projeyi desteklemeye çalışacaklar.

Şirket, “Moca ID sahipleri, Mocaverse ekosistemi deneyimlerine özel erişim elde edecek ve aktif katılım yoluyla sadakat puanları kazanma konusunda eşsiz bir fırsata sahip olacak” dedi.

Animoca Brand’in kurucu ortağı Yat Siu yaptığı açıklamada “İnternetin devam eden evrimi, hiyerarşik güç yapılarından özerk olanlara geçişi içeriyor. Ayrıca Mocaverse’nin DAO tabanlı yaklaşımı, topluluk, daha geniş Animoca Brands ekosisteminde inovasyonu ve iş birliğini teşvik etmeye odaklanacak.”

Siu, “Kullanıcıları yeni ekonomik fırsatlar yaratan canlı bir topluluğa katılmaya teşvik etmenin yanı sıra, Mocaverse aynı zamanda diğer merkezi olmayan kuruluşlar için dijital kimlik, itibar ve sadakat sistemi olarak da hizmet edecek” diye ekledi.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir