Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.992
% 1.81
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.992
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Animoca Brand, NFT’ye Yatırım Yapmak İçin 45 Milyon Dolar Topladı

Hong Kong blockchain yatırım şirketi Animoca Brands‘ın Japon birimi Animoca Brands KK NFT yatırımı için 45 milyon dolar topladığını açıkladı.

Animoca Brands KK, Ekim 2021’de kurulmuş ve Şubat ayında ilk turda 10 milyon dolar fon topladığını duyurmuştu. Şirketten gelen yeni bir açıklamada, dünyanın en büyük ikinci finans grubu Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG) ve Animoca Brands‘tan ortaklaşa yatırım alındığı aktarıldı.

Animoca Brand KK Yatırımı NFT Benimsemesi İçin de Kullanacak

Animoca Brand KK’nin NFT için 45 milyon dolar yatırım almasının ardından yapılan bir basın açıklamasına göre, Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG) ve Animoca Brands’in her biri 22,5 milyon dolar olmak üzere yatırım yaptı. Animoca Brands Japan şirketi için iki firma da ilk etapta 500 milyon dolar değer biçti.

Animoca Brands Japan, yeni sermayenin popüler NFT’lere yatırım yapmak, şirketi geliştirmek, NFT’yi benimsemeyi teşvik etmek ve NFT’ler için bir ağ oluşturmak için kullanılacağını söyledi. Mart 2022’de MUFG ve Animoca Brands KK , Japonya’da NFT ekosistemini geliştirmek için bir iş birliği duyurmuştu. İş birliği ardından gelen yatırımlar, şirketlerin dijital varlık ortak hedefler doğrultusunda yürüdüğünün kanıtı olarak yorumlandı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir