Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.565
% 0.41
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.565
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Mode Global’e FCA’dan Kripto Para Onayı

Mode Global Holdings, Mode uygulamasına birden fazla kripto para eklemek için Mali Davranış Otoritesi’nden (FCA) onay aldığını açıkladı.

Kripto para sektörünün faaliyet alanları genişlemeyi sürdürürken, şirketler dijital paralar aracılığıyla tüketici odaklı çalışmalar geliştiriyor. Finansal hizmet şirketi Mode Global, bu yıl içinde kullanıcıların alıp satabilecekleri 10 yeni kripto para birimini kullanıma açacak.

Mode Global, FCA Onayı ile Kripto Para Hizmeti Sağlayacak

Mobil uygulamaya token eklemek için FCA’dan onay alan Mode, yeni kripto para birimlerini aşamalı olarak kullanıma sunacak. Bu yıl içerisinde uygulamada yer alacak olan tokenler arasında; Ethereum, Cardano, Solana, Polygon, British Pound Tether, Polkadot, Dogecoin, Cosmos, USD Coin ve Tether yer alıyor.

Açıklamaya göre Mode, uygulaması aracılığıyla ödeme kabul ederek perakendecilerin işlem maliyetlerini düşürmelerine yardımcı olmak ve işletmelerin ödül çözümü aracılığıyla müşterilerini Bitcoin ile ödüllendirmesine olanak sağlamak için çalışıyor.

yeni jetonların eklenmesinin, sunulan en son yenilik olduğunu belirten şirket CEO’su Rita Liu, şunları söyledi:

“Platformda mevcut olan tokenlerin bu genişlemesi, Mode için önemli bir kilometre taşı olacak ve FCA’nın düzenleyici onayının, bu token genişlemesini mümkün kılan güvenli ve iyi yönetilen altyapımızın bir kanıtı olduğuna inanıyoruz”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir