Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.699
% 2.10
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.699
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Sushı Neden Yükseliyor ?

Bu yazımızda SUSHI fiyat analizi, grafikler ve teknik göstergeler aracılığıyla geçmiş fiyat hareketlerini analiz edeceğiz. Destek ve direnç seviyelerini belirleyip ve yatırımcılara alım-satım kararları konusunda rehberlik edeceğiz.

Sushi, 31 Mart 2022 tarihinden itibaren zirvesinden başlayarak, neredeyse 576 gün boyunca süregelen bir düşüş trendi içinde hareket etti. Bu süre zarfında, beş kez bu düşüş trendine temas etmiş ve bu temaslardan farklı oranlarda etkilenmiştir. İlk temasından sonra %82 oranında bir düşüş yaşamış, ikinci temasında %24 oranında değer kaybetmiştir. Sonrasında yaşadığı düşüş oranı ise %30 ile %60 arasında değişmiştir. Tüm bu yükselişler ve düşüşler içinde potansiyel fırsatlar yaratmıştır fakat kalıcı olamamıştır.

Son dönemde Sushi, 135 günlük bir yatay hareketin ardından 0.525 dolar seviyesinde dip oluşumunu tamamlamıştır. Bu, belirli bir seviyede bir destek noktası oluşturduğunu gözlemliyoruz. Bu durum, ilgi çekici bir fiyat seviyesi ve yatay hareketin ardından potansiyel bir dönüşüm veya yukarı yönlü bir hareketin işaretleri olarak yorumluyoruz.

Sushı 576 Günlük Düşen Trend

Sushı Neden Yükseliyor ?

Sushi, 576 günlük düşüş trendini kırdıktan sonra önemli bir yükseliş gösterdi. Fiyat, öncelikle 0.76 dolar seviyesinden başlayarak başarılı bir artış gösterdi ve 1 dolarlık psikolojik direnci aşarak 1.30 dolar seviyesine kadar çıktı. Ancak bu noktada satıcılarla karşılaştı ve birinci tepesini oluşturdu.

Bu durum, fiyatın 1 dolar seviyesine geri çekilmesine neden oldu. Daha sonra 1 dolar seviyesinin güçlü bir destek oluşturduğunu gördük ve fiyat tekrar 1.30 dolar seviyesine yükseldi.

Eğer Sushi, 1.30 dolar direncini aşmayı başarırsa, 1.62 dolar seviyesine doğru sert bir yükseliş gösterebilir. Bu noktada olası bir düzeltme hareketi beklenir. Ancak, 1.30 dolar seviyesinin aşılamaması durumunda Sushi’nin 1 dolar seviyesiyle yatay bir hareket göstermesi ve indikatörlerin soğuması beklenebilir.

Alternatif senaryoda, Sushi 1.30 dolar direncini geçemeyebilir ve 1 dolar desteğine geri çekilebilir. Bitcoin’in düzeltme hareketiyle birlikte 0.76 dolar seviyesine kadar düşebilir. Bu nedenle, 1.30 dolar ve 1 dolar seviyeleri Sushi yatırımcıları için kritik öneme sahiptir. Bu seviyeleri yakından takip etmek, olası fiyat hareketlerini anlamak açısından önemlidir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir