Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.890
% 1.53
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.890
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Biconomy (BICO) Nedir?

Biconomy

Biconomy, Web 3.0 uygulamaları için işlemleri, gaz ödemelerini ve köprüleri yöneten çok zincirli, Tak ve Çalıştır yöntemi ile çalışan bir aktarım protokolüdür.

Platformda kullanıcılar akıllı sözleşme cüzdanlarından yararlanabilir ve tek bir platform üzerinden özel işlemler oluşturabilir.

Biconomy (BİCO) Nedir?

Geliştiriciler için Biconomy, özelleştirilmiş bir işlem akışı ile merkezi olmayan uygulamalar (DApp) oluşturmalarına olanak tanıyan güçlü ve kullanımı kolay Hizmet Servisleri (API) sunar.

Biconomy (BICO) Token Nedir?

BICO Token, Biconomy protokolü üzerindeki çok zincirli aktarma altyapısında genel iş ve yönetişim amaçlı kullanılan tokendir.

BİCO Token Kullanım Alanları Nelerdir ?

1.Ağ Ücretleri:

Node Operatörleri, zincire herhangi bir bilgi eklemek için BICO$ ile işlem ücreti öder ve ağda yaptıkları iş oranında BICO kazanırlar.

2.Stake Edenlere Teşvikler:

Likidite Sağlayıcıları, Node Operatörleri ve Stake eden kullanıcılar sağladıkları token veya yaptıkları iş karşılığında BICO kazanırlar.

3.Yönetişim

BICO$ token tutan kişiler, Biconomy Protokolünü ve genel ağı etkileyen kararlar için oy verebilir ve ayrıca farklı kararlar önerebilir.

Biconomy Protokol Kurucuları Kimlerdir ?

Biconomy’nin kurucuları arasında Ahmed AlBalaghi, Sachin Tomar ve Aniket Jindal bulunmaktadır.

Ahmed Al-Balaghi, Queen Mary Üniversitesi mezunu ve uluslararası bir Blockchain girişimcisidir. Daha önce Viewfin gibi Çin’in önemli bir Blockchain şirketinde çalışmıştır.

Diğer iki kurucu ortaklardan, Sachin Tomar yazılım mühendisliği geçmişi olan Hintli Blockchain girişimcisidir ve Aniket Jindal ise Birleşik Arap Emirlikleri’nde Blockchain projelerinde görev almıştır.

Biconomy (BİCO) Nedir?

Kurucuları Sachin Tomar, Aniket Jindal ve Ahmed Al-Balaghi. (Soldan sağa)

Biconomy Protokolü Neler Sunuyor ?

Tak ve Çalıştır SDK ve API’ler: Merkeziyetsiz uygulamaların oluşturulmasında kullanılabilecek Hizmet Servisleri sunar.

Çoklu Kripto Para Birimi Desteği: Ethereum üzerinde kullanılan uygulamalarda sadece ETH ile ödeme seçeneği bulunurken Biconomy üzerinde birçok token desteği mevcuttur.

Gas Ücretleri: Biconomy Protokol, kullanıcılarına gaz ücreti ödemeye gerek kalmadan bir deneyim sunmaktadır.

Zincirler Arası Transfer(Bridge): Protokol, Layer 2(Katman)’de meta işlemlerine aracılık sağlayarak, farklı zincirlerden akışı basit hale getirmektedir.

Biconomy Protokol, bu hizmetler ile Web 3.0 ürünlerinin, Web 2.0 ürünleri gibi kolayca kullanılmasını hedeflemektedir.

Biconomy, katman sorunlarını çözerek Web 3.0 platformlarını herkes için basitleştirmeyi ve merkeziyetsiz projelerin benimsenmesini amaçlamaktadır.

Bico Token Ekonomisi

BICO’nun Toplam ve Maksimum arzı 1 milyar olup yazım sırasında, toplam arzın %66’sı, bir başka deyişle 657.617.262 tanesi dolaşımdadır.

Bico Token’in Dağılımı:

%38.62: Topluluk

%22: Takım ve Danışman

%23.38: Token Satışları

%10: Hazine

%6: Erken Destekçiler şeklindedir.

Biconomy (BİCO) Nedir?

Biconomy Protokolün Destekçileri Kimlerdir?

Aralarında Binance, Coinbase Ventures, Mechanism Capital gibi büyük yatırım şirketlerinin bulunduğu toplamda 26 yatırım şirketinden iki yatırım turunda 10.5 Milyon Dolar değerinde yatırım toplamıştır.

BİCO Token Nereden Alınır ?

Biconomy platformunun yerel tokeni olan BICO’yu, Binance, Gate.io, Bitget, OKX, Bybit ve HTX(Huobi) gibi büyük borsalardan kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Aşağıdaki tablo üzerinden $BICO’nun; güncel piyasa değeri, hacmi, CoinMarketCap sıralaması ve fiyatına ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir