Kriptolar:
29756
Bitcoin:
$66.780
% 1.42
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.24
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 3.07
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 66.780
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Synthetix Kurucusu Warwick: “Meme Coinler Spekülasyon İyidir!”

Meme Coin Rallisi: Yaklaşan Altcoin Sezonunun Habercisi Olabilir!

Synthetix kurucusu Kain Warwick, meme coinlerin merkeziyetsiz finans (DeFi) alanı için önemli olduğunu savundu. Warwick, meme coinlerin spekülasyon aracılığıyla DeFi’ye ilgiyi ve yatırımı artırdığını vurguladı.

Warwick, meme coinlerin “tamamen spekülasyondan ibaret” olduğu yönündeki eleştirilere karşı çıkarak, “spekülasyonun iyi ve değerli” olduğunu savundu. Warwick, meme coinlerin etrafında oluşan ekosistemlerin DeFi altyapısının gelişmesine katkıda bulunduğunu belirtti.

Warwick, sıradan yatırımcıların karmaşık DeFi protokollerine kıyasla meme coinleri daha ilgi çekici bulduğunu ve bu sayede DeFi’ye dahil olduklarını ifade etti. Warwick, “Finansal mühendislik o kadar ilgi çekici değil. Onu derinden ilgi çekici bulan çok fazla insan yok.” dedi.

Synthetix kurucusu, meme coinlerin DeFi’ye yeni yatırımcılar çekmek ve alanı daha geniş kitlelere ulaştırmak için “oldukça kullanışlı” olduğunu savundu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir