Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.826
% 4.09
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.826
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

DZG Fan Token Nedir? Nasıl Alınır?

Dinamo Zagreb

DZG Dinamo Zagreb Hırvat futbolunun önde gelen isimlerinden biridir. İsmini Hırvatistanın başkenti Zagreb şehrinden alan bu futbol takımı 1945 yılında burada kurulmuştur. Yaklaşık 40.000 taraftar kapasitesinde sahip Maksimir Stadyumu kulübe ev sahipliği yapmaktadır. Ayrıca Dinamo Zagreb tartışmasız ülkenin en büyük futbol kulübü olarak kabul edilmektedir.

Dinamo Zagreb (DZG) Fan Token’ın Kullanım Alanları

DZG Token taraftarlarına bir etki payı sunmaktadır. Bu token sayesinde ise taraftarların bu payı tokenize edilmiştir. Yani bu tokena sahip olanlar kulübün gol kutlama şarkılarını seçmek ve ya benzeri diğer kararları almak gibi avantajlara sahip olabilir. Avantajlar bununla da sınırlı değil. Token sahipleri kulüp oyuncuları ile tanışma, selamlaşma ve beraber vakit geçirme gibi fırsatlar da yakalayabilir, imzalı maç formaları ve davetleri elde edebilir. Bunun dışında DZG Fan Token taraftarları stadyumlarda VIP fırsatlardan yararlanabilecektir.

DZG Fan Token Nasıl Alınır

Sonuç olarak, bu Fan Token taraftarları ile Dinamo Zagreb Kulübü arasında bir köprü rolünü oynayacaktır. İleride Socios ve Dinamo Zagreb‘in kendi taraftarlarına daha fazla avantajlar sunacağı da beklenilmektedir.

Dikkatinizi çekebilir: Santos Fan Token ($SANTOS) Nedir?

DZG Token Güncel Piyasa Verileri

Yazının yazıldığı anda DZG Token $616,570 hacminde bir piyasa değerine sahiptir. Fan Token’ın maksimum arzı sınırsız, dolaşımdaki arzı ise 726,384 DZG adettir. Bunun dışında token 5,000,000 adetlik toplam arza sahiptir. Güncel verilere göre şuanda DZG Fan Token’ın fiyatı ₺17.44 civarlarında.

DZG Token Nasıl Ve Nereden Alınır?

Tüm diğer fan tokenlar gibi DZG Fan Token da Chiliz Chain üzerinde basılmıştır. İlk olarak token sadece ChilizX platformunda işlemlere açılmıştır. Bu borsada daha düşük ücretlerle işlem açmak için Coin Mühendisine özel kayıt linki ile hesap açabilirsiniz.

Şuan sadece ChilizX borsası üzerinde işlem görse de, token’ın yaratmış olduğu hype nedeniyle pek çok merkezi borsalarda listeleneciği de muhtemeldir. Eğer bu borsanın nasıl kullanacağı ile ilgili bilginiz yoksa, Coin Mühendisi YouTube kanalındaki ilgili eğitimden yararlanabilirsiniz.

 

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir