Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.914
% 2.22
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.914
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Chiliz Chain Ana Ağ Kullanımına Açıldı

chiliz chain

Spor endüstrisinin blok zinciri sağlayıcısı Chiliz, Chiliz Chain’in halka açık ana ağını (mainnet) duyurdu.

Chiliz yerel tokenı $CHZ’yi kullanarak, spor takımları ve markaları, yüksek etkileşimli dijital topluluklar yaratmada, spor ağını genişletmede ve yeni ürün ve servisler inşa etmede Chiliz’in uzmanlığından faydalanabilirler.

Chiliz Chain, blok zinciri dünyasının bazı saygın isimleriyle birlikte 11 aktif Hisse Kanıtı Yetkisi (PoSA) node validatöründen oluşan bir sistemi tanıtacak. PoSA blok zinciri modeli, düşük ücretler, destekleyici ve daha kısa bloklama zamanı ve düşük enerji tüketimiyle Chiliz’in teknolojik sürdürülebilirliğine destek verecek.

Tüm ücretler, $CHZ kullanılarak ödenecek. $CHZ sahipleri, zincir üzerinde tokenlarını stake ettikleri için ödüllendirilecekler.

Chiliz Wallet Vergleich: die 5 besten CHZ Wallets » Coin-Update

Chiliz, Chiliz Chain adlı blok zinciri platformu üzerinde spor odaklı projelere odaklanan bir hızlandırıcı ve kuluçka programı olan Chiliz Labs’ı başlattı. Bu program, Jump Crypto tarafından desteklenen 50 milyon dolarlık bir fon ile finanse edilecek ve Socios.com ortaklarına ve diğer önde gelen spor markalarına Chiliz Chain’deki spor ağına erişim sağlamalarına olanak tanıyacak.

Chiliz ayrıca, dünya genelindeki büyük stadyum ve spor alanlarında düzenlenen hackathon turnuvalarına ev sahipliği yapacak. Bu turnuvalar, Chiliz Chain’in blok zinciri teknolojisini kullanarak spor odaklı projeler geliştirmek isteyen geliştiriciler için bir platform sağlayacak. Bu geliştiriciler, Chiliz Labs programı altında desteklenerek, spor endüstrisinde benzersiz bir deneyim kazanacaklar.

Chiliz, spor endüstrisindeki blok zinciri teknolojisi kullanımını teşvik etmeye ve Chiliz Chain’deki spor ağına yeni katılımcıları çekmeye devam ediyor. Socios.com ortakları ve diğer spor markaları, Chiliz Chain’deki spor ağına katılarak, hayranlarına benzersiz spor deneyimleri sunacaklar.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip etmeyi unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir