Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.574
% 0.41
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.574
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Socios.com ve Sony, Yeni Spider-Man Filmi İçin Ortaklık Kurdu

Socios.com ve Sony, Yeni Spider-Man Filmi İçin Ortaklık Kurdu

Sony Pictures ve Socios.com, Spider-Man™: Across the Spider-Verse™ filminin tanıtımı için işbirliği yapıyor.

Sony Pictures ve Socios.com, yeni Spider-Man™ macerasını tanıtmak üzere ortaklığa gidiyor.

Socios.com, Spider-Man™ karakterini Fan Token’lar aracılığıyla “süper taraftar” yapacak. Bu etkinlikler sayesinde Spider-Man™, Avrupa’daki birçok futbol stadyumunda takımların maç öncesi ısınma seanslarına katılacak. Ayrıca VIP locasından maç izleyebilecek ve birçok deneyim yaşayacak.

Bu etkinlikler, Sony Pictures ve Socios.com arasındaki promosyon anlaşması kapsamında gerçekleştiriliyor. Socios.com, dünyanın en büyük spor kulüpleri ile dijital topluluklarını inşa etmek, güçlendirmek ve harekete geçirmek için işbirliği yapan önde gelen taraftar etkileşim platformudur. Bununla birlikte Sony Pictures, Socios.com’un 1,8 milyondan fazla global spor taraftar topluluğuna, Spider-Man™: Across the Spider-Verse™ filmini Socios.com uygulamasında ulaşılabilecek geniş yelpazedeki Spider-Man™ temalı özellikler aracılığıyla sunma fırsatı bulacak.

Bu anlaşmanın bir sonucu olarak, Socios.com Fan Token sahipleri, filmin Los Angeles’taki dünya galasına katılma şansına sahip olacaklar. Ayrıca, Madrid, Milano ve Londra’daki galalarına gitme, farklı Avrupa şehirlerinde izlemek üzere filme biletler kazanma, resmi Spider-Man™ ürünlerini hediye alma fırsatları da bulunacak.

Sony Pictures ve Socios.com

Spider-Man™: Across the Spider-Verse™ filminin sloganı “Kendi hikayeni yaz”. Film, Brooklyn’deki mahallemizin dostane Örümcek-Adam’ı Multiverse içine düşüyor ve orada kendi mevcudiyetini korumakla yükümlü bir dizi Örümcek-İnsan ile kesişiyor.

Socios.com, dünya çapında 150’den fazla kulüple resmi partner konumundadır. Bu benzersiz işbirliği sayesinde Socios.com, LaLiga ve Lega Serie A kulüplerinin resmi partneri olarak bazı varlık ve haklarından faydalanacak. Ayrıca, 2 Haziran’da gösterime girecek olan Spider-Man™: Across the Spider-Verse™ filminin tanıtımını yapmak için kullanılacak.

Sony Pictures, Across the Spider-Verse™ projesi için spor tutkunlarının global etkileşim platformunu destekleyen blokzincir ile benzersiz bir anlaşma imzaladı. Bu sayede Sony Pictures, Spider-Man™: Across the Spider-Verse™ filmini dünya genelinde daha geniş bir kitleye ulaştırabilecek.

İçerik oluştulurken  Chiliz Medium’dan yararlanılmıştır.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip etmeyi unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Socios.com ve Sony, Yeni Spider-Man Filmi İçin Ortaklık Kurdu” te bir düşünce

  1. Pingback: DZG Fan Token Nedir? Nasıl Alınır? - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir