Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$62.577
% 3.86
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 62.577
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Santos Fan Token ($SANTOS) Nedir?

santos fan token

Santos Fan Token ($SANTOS), Binance tarafından Brezilya merkezli Santos Futbol Kulübü için özel olarak oluşturulan bir kripto para birimidir. BEP-20 olarak dizayn edilmiştir. BEP-20 token, Binance Akıllı Zinciri üzerinde yer alan ve belirli standartları takip eden kripto paralara verilen isimdir.

Kulübün taraftarları, özel avantajlardan yararlanmak ve kişisel taraftar deneyimlerini zenginleştirmek için SANTOS satın alabilirler. Santos FC, bu tokenı çıkararak blok zinciri teknolojisiyle desteklenen yeni taraftar katılımı yöntemlerini keşfetmeyi umuyor.

Santos FC Fan Token (SANTOS) Nedir? - BTCHaber

Santos Futbol Kulübünü Tanıyalım

1912 yılında kurulan Santos FC, dünya futbol tarihinde en çok gol atan kulüptür. Takım yıllar boyunca Pelé, Diego Ribas, Pepe ve Rodrygo gibi yıldız oyuncular yetiştirmiştir.

Santos FC şu anda Brezilya’da altı milyondan fazla taraftara ve sosyal ağlarında 10 milyonu aşan bir dijital hayran kitlesine sahiptir. Binance ile olan ortaklığı sayesinde SANTOS tokena hem Santos FC taraftarları hem de tüm Binance kullanıcı tabanı erişebilir.

Santos FC Fan Token ekosistemi nedir?

Santos FC Fan Token, tüm Santos FC taraftarları için taraftar deneyiminde devrim yaratmak üzere tasarlanmış bir BEP-20 yardımcı tokenıdır. Bu, Binance’in Latin Amerika (LATAM) pazarındaki ilk Binance Fan Token lansmanı ve ilk Binance Fan Token Launchpool projesidir.

Token, Santos FC taraftarlarına takım oylamalarına katılma, dijital koleksiyon ürünlerine erişme, NFT satın alma ve taraftar ödülleri ile harika deneyimlere bağlı oyunlaştırma özelliklerinin keyfini çıkarma imkanı veriyor.

Santos FC Fan Token, Binance Fan Token Platformundan yararlanan kripto destekli tek noktadan katılım ve yönetim çözümleri sunarak Santos FC ile taraftarları arasındaki ilişkiyi yeniden şekillendirmeyi amaçlıyor.

Binance Taraftar Tokenları, Santos FC taraftarlarına tuttukları takımla etkileşime geçmeleri ve büyümeleri için heyecan verici ve devrim niteliğinde yollar sunarak onları daha da güçlendiriyor. Kulüp ayrıca, oylama, bağış, e-ticaret, NFT satın alımları ve daha fazlasını mümkün kılarak hizmet tokenini ekosistemine dahil edebilir.

Santos Fan Token ($SANTOS) Fiyatı ve Piyasa Verileri

Santos Fan Token’ın fiyatı 09 Mayıs 2023 itibariyle 4,32 dolardır. 24 saatlik işlem hacmi ise $8.957.599 dolardır. Mevcut CoinMarketCap sıralaması 612’dir ve şu anki piyasa değeri $19.655.880 dolardır. Dolaşımdaki arzı 4.550.000 SANTOS ve maksimum arzı 30.000.000 SANTOS’tur.

Santos Fan Token ($SANTOS) Nasıl Satın Alınır?

Santos Fan Token’ı satın almak için Binance Global veya Binance TR borsasına üye olmanız gerekmektedir. Binance TR borsasında Türk Lirası ile, Binance Global borsasından ise USDT, BUSD ya da Türk Lirası ile satın alabilirsiniz.

santos fan

Fan token’lar ile işlem yapmadan önce Para Mühendisi kanalımızda olan eğitim serimizi izlemeyi unutmayın!!

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip etmeyi unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir