Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.174
% 1.93
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.174
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Dynamic Labs, a16z Tarafından Yatırım Turu Başlattı

Dynamic Labs Çarşamba günü yaptığı açıklamada, a16z kripto liderliğindeki A Serisi finansman turunda 13,5 milyon dolarlık fon topladığını söyledi.

Web3 firmasına göre, finansman, yeni ve saklama dışı cüzdan araçları paketinin tanıtılmasına yönlendiriliyor. Şirket yaptığı açıklamada, yeni özelliklerin cüzdan geliştiricilerinin “kripto paranın karmaşıklıklarını ortadan kaldırmasına” yardımcı olacağını duyurdu.

Dynamic Labs bir açıklamada,

a16z kripto liderliğindeki ve Founders Fund, Castle Island Ventures, Breyer Capital, Alchemy’den Nikil Viswanathan Joe Lau ve diğerlerinin katıldığı 13,5 milyon dolarlık A Serisimizi duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Bu fon, bu inanılmaz şeyleri destekleme çalışmalarımızı hızlandırmaya yardımcı olacak inşaatçılar,” dedi.

Dynamic Labs, geliştiricilere FaceID ve TouchID’yi web3 cüzdan tasarımına dahil etme yeteneği sunmak için yeni ve saklama gerektirmeyen cüzdan araçlarını piyasaya sürmeyi planlıyor. Bu, mobil kullanıcılar için özel olarak tasarlanmış bir cüzdan oturum açma sürecinin oluşturulmasını kolaylaştırmaya yardımcı olacaktır.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Dynamic, SDK v1’i Piyasaya Sürdü

Dynamic Labs ayrıca yatırım topladığı gün SDK v1’in resmi olarak kullanıma sunulduğunu duyurdu. Bu yeni yazılım geliştirme seti, temel mimari iyileştirmeleri, küçültülmüş paket boyutunu ve Viem TypeScript kitaplığına geçişi içerir.

Yeni SDK ayrıca özelleştirme seçeneklerini, hem kimlik doğrulama hem de bağlantı modlarında çoklu cüzdan bağlama işlevini ve yerleşik cüzdan çözümleriyle birleştirilebilen bir e-posta oturum açma özelliğini de içeriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir