Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.328
% 1.08
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.328
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Dev Borsa BONK Listeliyor! BONK Fiyat Uçtu!

Bonk Fiyat, Bonk Listeleme, BONK Yorum

Son zamanların gözde memecoin’i BONK için gelen listeleme haberi sonrası BONK fiyatı yükseldi! BONK Kaç Dolar? Güncel BONK yorumu!

Dünyanın önde gelen bilinen borsalarından biri olan Coinbase yaptığı duyuru ile BONK yatırımcılarını heyecanlandırdı! Coinbase X üzerinden yaptığı duyuruda gerekli likidite sağlandığı taktirde. 14 Aralık 2023 tarihinde BONK memecoin’i listeleyeceğini duyurdu.

Dikkatinizi Çekebilir: Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 14 Aralık

Coinbase borsası yaptığı duyuruda kullanıcıları uyararak, BONK memecoin’i başka ağlar üzerinden göndermemeleri gerektiğini ve aksi takdirde paralarının kaybolabileceğini belirtti.

Borsa açıklamada: “BONK-USD işlem çiftleri aşamalı olarak başlatılacaktır. Bonk desteği, belirli bölgelerde kısıtlanabileceği için kullanıcılar bu konuda dikkatli olmalıdır.” dedi.

Binance Vadeli İşlemlerde BONK Fiyatında Yükseliş!

Binance vadeli işlemler platformu Binance Futures üzerinde listeli olan BONK memecoin fiyatı haber sonrası yükselişe geçti. Duyurunun yapıldığı sırada 0.010337 dolar seviyesinde olan BONK fiyatı, haberin ardından %47 yükseldi.

Hala Binance Futures hesabınız yoksa hemen indirimli kayıt ol!

Güncel Bonk Fiyatı:

 

BONK Yorum! ATH Yapacak mı?

BONK Grafik, BONK Yorum, BONK Fiyat, Bonk yükseliş

Grafiği yakından incelediğimizde BONK yükselen trend üzerinde devam ettiğini görüyoruz. Fiyat en son yaptığı retest haraketi ile eski tepesine tekrardan çıkmayı başardı 0.01463 alanının kazanıldığı takdirde fiyatın yeni ATH seviyelerine ulaşması muhtemel. Önemli destekler: 0.01322- 0.01242 bölgesi iken önemli direnç: 0.01470 seviyeleridir.

Sorumluluk Reddi: Yukarıda yer alan hiçbir bilgi Yatırım Tavsiyesi Değildir!

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir