Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.927
% 1.56
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.927
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

BONK Meme Coin’indeki Sert Düşüş Ne zaman Son Bulacak ?

BONK Meme Coininde Sert Düşüş: Zirveden %56'lık Gerilem

Popüler meme coin BONK, son dönemde volatil hareketler yaşasa da piyasada hala önemli bir konumda bulunuyor.

Son zamanlarda özellikle Solana tabanlı olanlar başta olmak üzere, meme coin’lerde büyük bir ilgi ve popülerlik artışı yaşanmıştı. Ancak bu hafta, özellikle popüler tokenlerden biri olan BONK %30’un üzerinde bir düşüş yaşadı. Şu anda ATH seviyesinin %56 gerisinde bulunuyor.

BONK, bu yılın başında çıkarıldı ve başlangıçta küçük bir yükseliş göstermesine rağmen aylarca neredeyse sabit seyretti. Kasım ayında ani bir yükseliş göstererek dikkatleri üzerine çekti. Binance listelemesiyle birlikte ise zirve yaptı.

Ancak Bitcoin’in 41 bin dolar seviyelerine düşmesi, meme coin’leri olumsuz etkiledi ve BONK da bu düşüşlerden nasibini aldı. %30’un üzerindeki düşüş, sonradan yatırım yapanları zarara uğrattı.

Solana, Bonk

Ancak unutulmaması gereken bir nokta var: Geçen sene bu dönemde BONK’u ilk alanlar hala %17’nin üzerinde bir kar elde etmiş durumda.

BONK‘un piyasa değeri ise son 15 günde 2 milyar dolardan 800 milyon dolara kadar gerilemiş durumda. Yine de BONK, hala meme coin’ler arasında 3. sırada ve kısa sürede elde ettiği başarısını koruyor. DOGE ve SHIB gibi önceki boğa sezonunun popüler meme coin’lerinin önünde bulunuyor.

Meme coin’lerin toplam piyasa değeri yaklaşık 24.3 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. Bu alanda yaşanan dalgalanmalar, yatırımcılar için riskler taşısa da hala önemli fırsatlar sunabilir.

Bonk Grafik Analizi

 

BONK grafiği henüz yeni olduğundan, kesin yargılara varmak zor olabilir. Ancak Fibonaçi seviyelerine bakarak potansiyel bir geri dönüş noktası bulabiliriz. Örneğin, bu düzeltme hareketinin tepki gösterebileceği bölge olarak 0.010 seviyesini ele alabiliriz. Ancak eğer bu seviye kırılır ve altında kapanışlar gerçekleşirse, düşüşlerin daha da derinleşebileceğini söyleyebiliriz. Teknik analizde bu seviyelerin izlenmesi, olası hareketler konusunda yol gösterici olabilir.

– Piyasa Değeri: %15.71 artışla $808.19 milyon

– Hacim (24 saatlik): %23.27 artışla $237.78 milyon

– Hacim/Piyasa Değeri (24 saatlik): %27.51

– Dolaşımdaki Arz: 60.84 trilyon BONK (%60.84)

– Toplam Arz: 93.92 trilyon BONK

– Maksimum Arz: 100 trilyon BONK

– Tam Sıvı Değer Piyasa Değeri: $1.33 milyar

Bonk Token BinanceBitGetKucoinMexcHoubi ve Gate.io gibi Global Borsalardan kolayca alıp satabilirsiniz.. Coin Mühendisi takipçilerine özel olarak tanımlanmış  indirim linkinden faydalanmak isterseniz, kayıt olmak istediğiniz borsanın üzerine tıklayarak referans kodumuzu kullanabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

BONK Meme Coin’indeki Sert Düşüş Ne zaman Son Bulacak ?” te bir düşünce

  1. CAN YAPICI diyor ki:

    bu haberlerin içerisinde yayınladığınız grafik ve fotoğrafları vs büyütemiyoruz büyütülebilir bir şekilde yayınlarsanız daha iyi bi şekilde görür anlarız bizde coin mühendisleri

  2. Murat diyor ki:

    Bonk da solda hepsi sahtekar bu coinler dolandırıcı solda almayın sol bir ara battı dediler milleti sıfıra düşürdüler elinden çıkardı herkes zararına çıkardılar adı şeref…bunlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir