Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.458
% 0.52
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.458
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Kyber Network Çalışanlarını İşten Çıkartıyor!

Kyber Network, DeFi, Dapp

Kyber Network, KyberSwap’in Kasım ayındaki 48.8 milyon dolarlık istismarı sonrasında işgücünü yüzde 50 oranında azalttı. CEO Victor Tran, sermaye harcamalarını kontrol etmek ve saldırıdan etkilenen müşterilere odaklanmak amacıyla bu adımı attıklarını belirtti.

Firma, ayrılan çalışanlar için Web3 fırsatlarını desteklemek amacıyla bir veritabanı oluşturacak. KyberSwap’in temel işlevleri devam ederken, likidite protokolü girişimleri geçici olarak durduruldu.

Dikkatinizi Çekebilir: Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 28 Aralık

Tran, önümüzdeki dönemde piyasaya sürecekleri Zap API ile DApp’lerin ve cüzdanların DeFi likidite protokollerine erişimini artırmayı planladıklarını belirtti.

Kyber Network, 20 Aralık’ta başlattığı Hazine Hibe Programı ile etkilenen müşterilere geri ödeme yapmayı hedefliyor. Geri ödeme için kayıtlar 11-23 Ocak 2024 tarihleri arasında alınacak.

DeFi uzmanı Doug Colkitt, Kasım ayındaki saldırıyı “sonsuz para hilesi” olarak tanımlayarak, saldırganın KyberSwap havuzlarını çeşitli ağlarda işleten karmaşık bir akıllı sözleşme istismarı kullandığını açıkladı.

KyberSwap, farklı blokzincirler arasında likiditeyi bir araya getiren blokzincir tabanlı bir likidite havuzu olarak faaliyet gösteriyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri buraya tıklayarak Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir