Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.700
% 1.48
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.700
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

300 Milyondan Fazla Ripple XRP’i Serbest Bırakıldı.

300 Milyondan Fazla Ripple XRP'i Serbest Bırakıldı.

Ripple’ın SEC davasındaki zaferi ve XRP’nin piyasaya sürülme süreci, kripto dünyasında önemli bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor.

Ripple, yaz aylarında SEC karşısında belirli bir zafer elde etti, ancak Aralık ayında 300 milyondan fazla XRP’nin kilidini açtı. Toplam arzları 100 milyar olan XRP’nin sadece 54 milyarı dolaşımda bulunuyor ve 40 milyarlık kısmı Ripple’ın kilitli kasasında tutuluyor.

Ripple XRP Grafik İncelemesi ve Fiyat Analizi!

2017’de adını dünyaya duyuran XRP, o dönemde 3.5 dolara kadar yükselmişti ve Ripple şirketi tarafından kademeli olarak piyasaya sürülmeye devam ediyor. Aralık ayında, şirket toplamda 310 milyon XRP’nin kilidini açtı ve piyasaya sürdü. Ripple, 6 Aralık ve 12 Aralık’ta 60’ar milyon, 20 Aralık’ta 120 milyon ve 27 Aralık’ta da 70 milyon adet XRP’yi serbest bıraktı.

XRP

Ripple’ın kasasında bulunan yaklaşık 40 milyar token ise 2027’ye kadar kademeli olarak piyasaya sürülecek. Şirketin token kilit açma politikası geçmişte eleştirilere yol açmıştı. Yöneticiler, belirli bir limit dahilinde token satabiliyorlar ve şirket hisselerinin önemli bir oranını ellerinde tutuyorlar.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Ripple, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından 3 sene önce, tam da bu dönemde, kayıtsız yatırım sözleşmesi davasıyla karşı karşıya kalmıştı. Mahkeme, Ripple’ın kurumsal müşterilere sattığı XRP’lerin bu kategoriye girdiğine ancak perakende yatırımcılara yapılan satışların bu şekilde kabul edilemeyeceğine yönelik bir karar almıştı. Bu karar, Ripple’ın SEC’e karşı elde ettiği bir zafer olarak yorumlanmıştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir