Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.841
% 1.38
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.841
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Türk Blockchain Projesi, Ethereum’a Güçlü Katkılar Sunuyor!

Blockchain

Türk Blockchain projesi Clave, Ethereum ekosistemine önemli katkılarda bulunarak dikkat çekiyor. Ethereum kurucusu Vitalik Buterin‘in övgüleri ve EIP-7212‘nin Resmi İyileştirme Teklifi olarak kabul edilmesi, Clave’in Ethereum protokolüne entegrasyonunu sağlıyor.

Dikkatinizi Çekebilir: BONK Meme Coin’indeki Sert Düşüş Ne zaman Son Bulacak ?

EIP-7212, rollup’lar üzerinde faaliyete geçerek Ethereum ağının daha ölçeklenebilir ve maliyeti düşük bir şekilde işlem yapmasını hedefliyor. Clave, P256 eğrisini kullanarak güvenli işlemlere odaklanıyor.

Kimlik doğrulama, FIDO2 ve Secure Enclave gibi alanlarda sunduğu çözümlerle Clave, finansal uygulamalara ek olarak güvenlik odaklı diğer alanlara da katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Vitalik Buterin‘in Clave’i övgüyle değerlendirmesi ve Clave ekibinin Ethereum’a protokol seviyesinde büyük bir katkı sunma hedefi, Türk Blockchain ekosisteminin küresel arenada daha fazla tanınmasını sağlayacak.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri buraya tıklayarak Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir