Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.614
% 0.29
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.614
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

dYdX, Noble Kullanıcıları İçin Circle İle Çalışıyor

USDC’yi dYdX zincirine taşımak artık daha kolay olacak. Bunun nedeni, dYdX Chain protokolünün arkasındaki Circle ile Cosmos uygulamasına özel bir blockchain olan Noble arasındaki ortaklıktan dolayı.

Bu işlev yakın zamanda Noble’ın ana ağında yayına girecek olan Circle’ın Çapraz Zincir Transfer Protokolü aracılığıyla kullanılabilecek.

dYdX Salı günü bir gönderisinde, bu hareketin Noble kullanıcılarının “dYdX Chain tarafından tasarlanan teminat olan USDC’lerini diğer zincirlerden doğrudan dYdX Chain’e kolay, basit ve güvenli bir şekilde göndermelerine” olanak tanıdığını yazdı.

Ayrıca “Noble’da USDC ve CCTP’nin yakında piyasaya sürülmesi, dYdX’in v4 yazılımı (dYdX Chain) için büyük UX avantajlarının kilidini açmaya hazırlanıyor.” Diye ekledi.

CCTP, kullanıcıların yerel bir yakma yoluyla USDC’yi desteklenen blok zincirlerine göndermesine olanak tanır. Ayrıca saklama köprüleme ihtiyacını ortadan kaldırır. Circle’ın CCTP’si 3 Kasım’da Noble’ın test ağında mevcuttu ve 28 Kasım’da ağın ana ağında başlayacak.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

dYdX’in pazarlama lideri Nathan Cha,

“DeFi’nin temel ilkelerinden biri, tüm kullanıcılar için erişilebilirliğin arttırılmasıdır ve dYdX Trading olarak biz, USDC’ye kolay erişim sağlamak için Circle ve Noble gibi güvenilir ortaklarla ortaklık kurarak açık kaynak yazılımımızın yeteneklerini genişlettiğini görmekten heyecan duyuyoruz.”

Yakın zamanlarda Cosmos ekosistemine daha kolay erişim sağlamaya yardımcı olacak başka hamleler de oldu.

Buna Eylül ayı sonlarında borsanın, Cosmos uygulama zincirine daha iyi katılım sağlamak için zincirler arası bir iletişim protokolü olan Axelar’ı ve zincirler arası işlem oluşturucusu Squid’i entegre etmesi örnek verilebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir