Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.260
% 2.47
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.260
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Disney, Yeni Bir Platform Kurmak İçin Dapper Labs (FLOW)İle Anlaştı.

dapper labs

Walt Disney, milyonlarca hayranına yönelik yeni bir dijital rozet platformu olan Disney Pinnacle’ı geliştirmek üzere NBA Top Shot koleksiyonunun arkasındaki şirket Dapper Labs ile işbirliği yapıyor. Bu platform, kullanıcıların Flow blockchain üzerinde basılmış NFT’leri alıp satmalarına olanak tanıyacak.

Proje, adını Disney Pinnacle olarak alacak ve “rozet biriktirmenin büyüsünü dijital çağa taşıyan, sosyal güdümlü bir koleksiyon deneyimi” sunmayı hedefliyor. Disney’nin 100 yıllık tarihindeki karakterleri, Pixar’ın sevilen ikonlarını ve Star Wars evreninin kahramanları ile kötü karakterlerini bir araya getirecek.

Disney

Şirket daha önce bu yıl Cryptoys ile işbirliği yaparak Star Wars oyuncakları için sınırlı sayıda üretilecek bir NFT koleksiyonu hazırlamıştı.

Dapper Labs’in piyasaya sürdüğü NBA Top Shot koleksiyonu, 2021’in başlarında aylık 200 milyon dolara kadar işlem hacmi görmüştü. Dapper Labs CEO’su Roham Gharegozlou, Disney Pinnacle projesini, “geçmiş yıllarda öğrendikleri deneyimleri göz önüne alarak” hayata geçirdiklerini belirtti.

Disney Pinnacle platformunun bu yılın sonunda Apple App Store’da kullanıma sunulması planlanıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir