Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.573
% 2.19
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.573
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Blockchain.com Değeri Düştü!

Blockchain.com

Blockchain.com Değeri Düştü! Kripto para borsası ve cüzdan sağlayıcısı Blockchain.com, önceki 14 milyar dolarlık değerlemesinden önemli ölçüde daha düşük olan 110 milyon dolarlık bir Seri E fonlama turunu tamamladı. Tur, İngiltere merkezli Kingsway Capital liderliğinde, Lakestar, Lightspeed Venture Partners ve Coinbase Ventures’ın katılımıyla gerçekleşti.

Blockchain.comYeni değerleme, bir zamanlar dünyanın en değerli kripto para şirketlerinden biri olarak kabul edilen Blockchain.com için dramatik bir düşüş anlamına geliyor. Şirket, geçtiğimiz yıl 3 milyar ila 4 milyar dolarlık bir değerlemeyle başka bir tur toplamaya çalışıyordu. Ancak, Seri E için kesin değerleme doğrulanmadı.

Dikkatinizi çekebilir: Celestia Neden Yükseliyor?

Blockchain.com‘un değerlemesinin düşüşü, kripto para fiyatlarındaki son düşüş ve teknoloji sektöründeki daha genel düşüş de dahil olmak üzere bir dizi faktörün bir kombinasyonundan kaynaklanıyor olabilir. Şirket, Ocak ayındaki yüzde 28’lik işgücü azaltımı gibi kendi zorluklarıyla da karşı karşıya kaldı. Gerilemelere rağmen, Blockchain.com kripto para alanında önemli bir oyuncu olmaya devam ediyor. Şirket, dünya çapında 80 milyondan fazla kullanıcıya sahip ve geniş bir kripto para birimi ve blok zinciri hizmeti yelpazesini destekliyor.

Son fonlama turu, Blockchain.com’un operasyonlarını sürdürmesine ve işini genişletmesine yardımcı olması bekleniyor. Şirket, fonları ürün geliştirme, pazarlama ve işe alımlara yatırım yapmak için kullanmayı planlıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir