Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.570
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.570
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Yetkililer, Sahte XRP ETF Başvurusunu Adalet Bakanlığı’na Yönlendirdi

iShares XRP ETF

Kripto para dünyasında yaşanan sahte XRP ETF başvurusu skandalı, yetkililerin müdahalesiyle gündemde. Delaware Eyaleti Şirketler Bölümü’nde 13 Kasım tarihinde yapılan sahte dosya, sahtekarlığın tespiti üzerine Delaware Adalet Bakanlığı’na yönlendirilecek.

Dikkatinizi çekebilir: Celestia Neden Yükseliyor?

Delaware Eyalet Bakanlığı sözcüsü, yaptığı açıklamada, sahte dosyanın BlackRock‘ı “iShares XRP ETF” olarak kaydettiğini iddia ettiğini belirterek, bu durumu devlet yetkililerine ileteceklerini açıkladı. Sahte başvuru, 13 Kasım’da eyalet web sitesinin Şirketler Bölümü’nde yayımlandı ve kısa süreliğine XRP’nin değerini yüzde 12 artırdı.

Delaware Adalet Bakanlığı’nın, sahte başvuruya nasıl bir yanıt vereceği henüz belirsizliğini koruyor. Sahte listelemeden sorumlu olanlar, ürünü kaydettirmek için BlackRock genel müdürü Daniel Schwieger‘ın adını kullanmıştır.

Geçtiğimiz günlerde BlackRock, Delaware’de bir Ether tröstü kaydettirdi. Ancak, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), şu ana kadar spot bir kripto ETF’sini onaylamış değil.

Not: Bu haber, güncel gelişmelere dayanarak oluşturulmuş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Yatırım kararları öncesinde güncel ve doğrulanmış kaynaklardan bilgi almanız önemlidir.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir