Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.502
% 0.77
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.502
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Hex Trust Dubai’de Lisans Aldı

Hex Trust, Dubai, Hex Trust dubai, Kripto haberleri, Sanal Varlıklar Düzenleme Kurumu

Kurumsal kripto saklama hizmeti sağlayıcısı Hex Trust, Çarşamba günü gerçekleştirdiği bir duyuruyla Dubai’nin Sanal Varlıklar Düzenleme Kurumu’ndan (VARA) işletme lisansı aldığını açıkladı.

2021 başında yürürlüğe giren VARA’nın kripto hizmet sağlayıcılarına ilişkin düzenleme rejimi kapsamında alınan bu lisans, en son onay olarak belirtiliyor. Hex Trust, daha önce Şubat ayında bu düzenleme kurulu tarafından operasyonel lisans için ön onay almıştı. Yeni lisans, şirketin Dubai’deki kurumsal çevrelere ve nitelikli yatırımcılara kripto saklama hizmeti sunmasını mümkün kılacak.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Hex Trust’ın MENA bölge direktörü olan Filippo Buzzi, şirketin Orta Doğu’daki faaliyetlerini genişletme konusunda kesin kararlı olduğunu ifade etti ve bölgenin düzenlemeleri, dost canlısı hükümetler ve gelişmekte olan kripto ekonomisi nedeniyle dijital varlık büyümesi için büyük bir potansiyel olduğunu belirtti.

Hex Trust, ayrıca Ağustos ayında Fransa’nın finansal piyasa düzenleyicisi tarafından dijital varlık saklama, alım-satım ve ticaret hizmetleri sunmak üzere kayıt onayı alarak Avrupa pazarında da genişleme niyetini göstermiş oldu.


İlginizi Çekebilir: ABD Enflasyon (TÜFE) Verisi Açıklandı!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir