Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.877
% 2.03
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.877
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Goldman Sachs, Bu Projeye Yatırım Yaptı!

goldman sachs fnality

Goldman Sachs, küresel yatırım bankası ve Fransız bankası BNP Paribas ile blockchain tabanlı toptan ödeme şirketi Fnality’e yatırım yaptı.


Son zamanlarda geleneksel finans varlıklarının, Ethereum gibi halka açık blok zincirlerinde tokenleştirilmesi önemli bir konu haline geldi, gelmeye devam ediyor.

Fnality, daha önce Utility Settlement Coin projesi olarak bilinen, paylaşılan defterleri kullanarak toptan bankacılık için teslimata karşı ödeme (DvP) sağlayan bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Fnality adlı fintech firması, Goldman Sachs ve BNP Paribas liderliğindeki B Serisi fonlama turunda 95 milyon dolar (77,7 milyon pound) topladı.

Bu turda DTCC, Euroclear, Nomura ve WisdomTree gibi önemli katılımcılar bulunurken, Fnality’nin 2019’da aldığı 63 milyon dolarlık fonu destekleyen bankalardan bazıları da yer aldı.

Fnality’nin yapmış olduğu açıklamaya göre, elde edilen yeni sermaye, toptan finans piyasalarında ve gelişmekte olan tokenize varlık piyasalarında 24 saatlik küresel likidite yönetimi ağı oluşturmak için kullanılacak. Aynı zamanda, Bank of England’ın onayına tabi olarak Sterlin Fnality Ödeme Sistemi’nin de başlatılması planlanıyor.

Blockchain teknolojisi, bütün dünyada hızla gelişmeye devam ediyor. Şeffaflık, güvenilirlik ve veri bütünlüğü sağlama potansiyeli, Blockchain’i iş dünyasında giderek daha çekici hale getiriyor.


Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın!


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir