Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.881
% 1.45
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.881
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Celestia (TIA) Neden Yükseliyor? TIA Fiyat Analizi!

Celestia TIA  fiyat analizi, grafikler ve teknik göstergeler aracılığıyla geçmiş fiyat hareketlerini analiz edeceğiz. Destek ve direnç seviyelerini belirleyip ve yatırımcılara alım-satım kararları konusunda rehberlik edeceğiz.

TIA Tokens, toplulukta ilk kez başlatılan ve adil bir şekilde başlatılan DeFi Token’dır. TIA Tokenları arzın zamanla azalması nedeniyle deflasyonist kripto para birimidir. 

 

TIA Yükselişini Devam Ettirebilecek Mi ? 

TIA Nedir ? TIA Neden Yükseliyor ?

 

Celestia grafiğini incelediğimizde, 31 Ekim tarihinden itibaren 2.24 dolar ile 2.70 dolar arasında gidip gelen bir yatay kanal içerisinde seyrettiğini gözlemledik. Ancak, bu kanalın kırılmasıyla birlikte, fiyatlar hızla yükseldi ve 3.90 dolar seviyelerine ulaştı. Geri çekilme yaşandığında, TIA 3.1688 dolar seviyesine kadar geriledi, ancak daha sonra daha güçlü bir yükselişle 6 dolara kadar çıktı.

Bu süreçte, kısa vadede oluşan yükselen takoz formasyonu dikkat çekti. Ancak, 13 Kasım gecesi 23.00 saatlerinde bu yükselen takoz aşağı yönlü bir kırılım yaşadı. Daha sonra, 8 Kasım sabah 08.00 saatlerinde, fiyatlar yükselen takozu tekrar test etti ancak bu seviyeden bir reddedilme yaşandı.

Celestia, şu anda tekrar yükselen takozun içine girmiş durumda ve 15 dakikalık bir kapanış gerçekleştirmiştir. Eğer yükselen takozun içinde kalmaya devam ederse, 7.25 dolar seviyelerine kadar bir yükseliş daha mümkün olabilir. Ancak, eğer yükselen takozun altına düşerse, 5.30 dolar seviyelerine kadar bir geri çekilme yaşanabilir.

Özetle, Celestia’nın grafik analizi, kısa vadeli yükselen takozun kırılmasıyla belirsizlik yaratmış durumda. Fiyatların yukarı veya aşağı yönlü hareketi, takip eden dönemdeki kapanışlara bağlı olacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir