Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.947
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.947
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

dYdX, Tornado Cash’e Bağlı Hesapları Bloke Etti

dYdX, Tornado Cash’e bağlı kullanıcı hesaplarını bloke ettiğini doğruladı.

Türev protokolü dYdX, Tornado Cash’e bağlı kullanıcı hesaplarının yeni ABD yaptırımlarıyla aynı tutumu sergileyerek blokladı. dYdX, yayınladığı bir blog yazısında, bir “uyumluluk müfettişi” ile beraber çalıştıklarını ve Tornado Cash ile para alan hesapları böylelikle belirlediklerini söyledi. Ethereum altyapılı bir gizlilik ve işlem karıştırma sistemi olan Tornado Cash, ABD tarafından kara listeye ardından gündemdeydi.

dYdX bir blog yazısında şöyle dedi:

Birçok hesap bloke edildi çünkü cüzdan fonlarının belirli bir kısmı önemsiz miktarlar olsa bile bir dönem ABD tarafından kara listeye alınan Tornado Cash ile çalışmış.

dYdX ayrıca kimi hesapların da yanlışlıkla bloke edildiğini, bu kullanıcıların Tornado Cash ile doğrudan olmasa da dolaylı olarak etkileşimde bulunduğunu ekledi.

dYdX ek olarak konu hakkında şu sözleri sarf etti:

Uyum politikalarımız dahilinde, belirli hesapların yasağını kaldıran düzenlemeler yaptık ve işaretlemeyi sınırlamak ve bu sorunu ileriye doğru takip etmek için çaba göstermeye devam edeceğiz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir