Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.572
% 1.12
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.572
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

dYdX Duyurdu: Layer 1 Ağı Devrede!

dydx

Popüler DeFi platformu dYdX, geçtiğimiz dönemde Cosmos altyapısı üzerinde yeni bir Layer 1 ağı oluşturacağını duyurmuştu. Bugün ise heyecan verici bir gelişme yaşandı; yeni ağları “alpha mainnet” aşamasına geçti. Bu aynı zamanda dYdX’in The dYdX versiyon 4 aşamasını da başlattığı anlamına geliyor.

dYdX, merkeziyetsiz türev ticaret platformları arasında en büyük olanıdır ve şimdi kendi Layer 1 ağını başlatarak Cosmos ekosistemi üzerinde yer alıyor. Bu geçişle birlikte, projenin tam anlamıyla merkeziyetsiz bir yapıya ulaşacağı vurgulanıyor. Ayrıca, ağ güvenliği için 60’tan fazla doğrulayıcı kullanılacak, bu da kullanıcıların güvenliğini sağlamak adına önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

Ancak, bu heyecan verici gelişmenin ardından dikkat çeken bir nokta daha var: DYDX tokeninin değeri duyurudan sonra geriledi. Son birkaç gündür kripto piyasasındaki genel yükselişe rağmen, bu altcoin duyurunun etkisiyle değer kaybetti. Ancak, yeni ağın kullanıcılar arasında ilgi görmesi durumunda, tokeninin değerinde benzer bir ivme kazanabileceği umuluyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir