Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.691
% 1.14
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.691
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Boğa Esintileri! “Bitcoin Nasıl Alınır?” Aramaları %826 Arttı!

Boğa Esintileri! "Bitcoin Nasıl Alınır?" Aramaları %826 Arttı!

Bitcoin fiyatındaki yükseliş sonrası “Bitcoin Nasıl Alınır” aramaları Google’de büyük artış gösterdi. Bu bir boğa sinyali mi?

Kripto para piyasalarında yaşanan büyük yükseliş, “Bitcoin satın al” veya “Bitcoin Nasıl Alınır?” arama sorgularını tüm dünyada artırdı. Özellikle Birleşik Krallık’ta geçen hafta içinde yapılan “Bitcoin satın al” aramalarında %826’lık bir artış yaşandı.

Dikkatinizi çekebilir: FTX Binance Borsasına Milyonlarca Dolarlık Transfer Yaptı!

Araştırmaya göre, Birleşik Krallık’ta gerçekleşen bu arama artışı, kripto para birimlerinin yükselişe geçmesiyle birlikte geleneksel finans kurumlarının dijital varlıklara olan ilgisini gösteriyor. Cryptogambling.tv’den bir sözcü, “Bitcoin satın alma” aramalarındaki bu etkileyici artışın, kripto paranın canlanması ve geleneksel finans kurumlarının dijital varlık dünyasına artan ilgisinin bir yansıması olduğunu belirtti.

Google Trends verilerine göre, Amerika Birleşik Devletleri’nde “Şimdi Bitcoin satın almalı mıyım?” gibi temel sorgular %250’yi aştı. Daha niş sorgular arasında ise “Fidelity’den Bitcoin satın alabilir miyim?” geçen hafta %3,100’ün üzerinde arttı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Daha da ileri gittiğimizde, “Bitcoin satın almak için iyi bir zaman mı?” sorusu geçen hafta dünya genelinde %110 arttı. Aynı zamanda “BlackRock Bitcoin ETF” sorgusu, BlackRock’ın bekleyen spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) ile ilgili bilgilerle %250’lik bir artış yaşadı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir