Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.985
% 1.83
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.985
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

dYdX Chain Likit Staking Desteğini Ekliyor!

dYdX Chain pazartesi günü v3.0 sürümüne yükseltildi. Yükseltme, Cosmos tabanlı ağa katılmak için sıvı staking protokollerinin desteklenmesini sağlayan zincirler arası hesapları tanıttı.

Yapılan bu yükseltme, kullanıcıların dYdX Zincirini stake etmeye ve güvence altına almaya devam etmesine olanak tanıyor. Ayrıca stake edilmiş DYDX’i DeFi uygulamalarında alınıp satılabilecek veya kullanılabilecek bir likit varlığa dönüştürür.

Likit staking protokolleri, dYdX stakerlarını likit staking’e dahil etmek için yarışıyor.

Cosmos tabanlı Stride, dYdX’in likit stakingini açtı. Diğer iki likit staking sağlayıcısı Persistence ve Quicksilver da yakın zamanda bu hizmeti sunmayı hedefliyor.

Stride kurucu ortağı Vishal Talashi yaptığı açıklamada, “StDYDX’i her yerdeki DeFi protokollerine getirerek bu altyapının tam değerini ortaya çıkarmak için dYdX ile yakın çalışmaktan heyecan duyuyoruz” dedi.

dYdX Vakfı CEO’su Charles d’Haussy, “Liquid Staking yarışması DYDX staking ekosisteminde yeniliği teşvik ediyor ve bu da sonuçta tüm topluluk için iyi bir şey” dedi.

dYdX Zinciri Nedir?

dYdX Chain, kripto token türevlerinin alım satımını kolaylaştıran ve merkeziyetsiz kalıcı varlıklar alanında hacim açısından en büyük platform olan bir Cosmos uygulama zinciridir.

Ağ, stake edenlerin dYdX tokenlarını devredebilecekleri doğrulayıcılar tarafından güvence altına alınır. Tüm protokol ücretleri, USDC stablecoin cinsinden dYdX stakerlarına ve doğrulayıcılarına yeniden dağıtılır.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir