Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$64.297
% 1.85
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 64.297
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Dydx Grafik İncelemesi ve Fiyat Analizi!

Dydx Grafik İncelemesi ve Fiyat Analizi!

DYDX tarafından grafik oluşumu, piyasadaki trendleri, işlem hacmini ve olası gelecek hamleleri değerlendiriyoruz.

Dydx grafiğini değerlendirdiğimizde, günlük zaman diliminde belirgin bir yükseliş eğilimi görüyoruz. Ancak, günlük kapanış henüz gerçekleşmediği için ve kapanış yapmayan mumları analize dahil etmememiz gerektiğini unutmamız önemlidir. Bu nedenle, mevcut durumu değerlendirirken, henüz kesin bir sonuca varmak için erken olduğunu belirtmek önemlidir.

Ancak, eğer günlük kapanışlar bu yükseliş eğilimini doğrularsa ve Bitcoin tarafında beklenen yükseliş gerçekleşirse, Dydx’in güzel bir yükseliş potansiyeli gösterebileceğini söyleyebiliriz.

İndikatörler tarafında da durumun pozitif olduğunu belirtmek önemlidir. Pozitif indikatörler, yükseliş potansiyelini destekleyen faktörler olarak değerlendirilebilir. Bu durum, yükselişin güçlü olabileceği ve fiyatların artma eğiliminde olduğu anlamına gelebilir.

Daha Fazla Bilgi İçin Dydx Coin Nedir? Yazımızı Okuyabilirsiniz!

Şu anki grafik durumu, yükseliş için herhangi bir engel olmadığını göstermektedir. Ancak, yatırımcıların piyasa koşullarını sürekli olarak izlemesi ve günlük kapanışları dikkatlice takip etmesi önemlidir.

Dydx

Dydx likidasyon haritasına göz attığımızda, likidasyon birikimlerinin büyük bir kısmının 2.90 fiat seviyesi ve daha altındaki fiat bandında yoğunlaştığını gözlemliyoruz. Bu durum, şu an için olumsuz bir senaryoyu işaret edebilir. Çünkü alt fiat bandında biriken likidasyonlar, fiyatı aşağı çekme potansiyeline sahip olabilir.

DYDX Likidasyon Haritası
DYDX Likidasyon Haritası

Dydx’de Long ve Short pozisyon oranlarına baktığımızda, Binance borsasında Long pozisyonların daha baskın olduğunu gözlemliyoruz. Ancak, genel piyasa verilerine baktığımızda, Short pozisyonların daha ağırlıklı olduğunu gözlemlemekteyiz.

DYDX Long/Short Oran Grafiği
DYDX Long/Short Oran Grafiği

Dydx Token BinanceBitGetKucoinMexcHoubi ve Gate.io gibi Global Borsalardan kolayca alıp satabilirsiniz.. Coin Mühendisi takipçilerine özel olarak tanımlanmış  indirim linkinden faydalanmak isterseniz, kayıt olmak istediğiniz borsanın üzerine tıklayarak referans kodumuzu kullanabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir