Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.504
% 0.67
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.504
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance Borsası Bu Meme Coin’i Vadeli İşlemlerde Listeleyecek!

Binance

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Solana tabanlı bir meme coin olan dogwifhat (WIF) için yeni bir adım attı ve 18 Ocak Perşembe günü itibariyle Tether (USDT) marjlı vadeli işlemleri başlatma kararı aldığını duyurdu. Binance, bu yeni vadeli işlemlerin maksimum 50x kaldıraçla gerçekleşeceğini belirtti.

Binance’ın resmi blog sitesinde 18 Ocak’ta yapılan açıklamaya göre, WIFUSDT sözleşmesi, Türkiye saati ile 17.15’te aktif hale gelecek.

Borsa, başlangıçta fonlama oranlarının -%2 ile +%2 arasında değişebileceğini ve fonlama ücretlerinin 4 saatte bir güncelleneceğini ifade etti. Ayrıca, piyasa koşullarına bağlı olarak fonlama oranları, maksimum kaldıraç ve minimum işlem limitinin zaman içinde değişebileceği vurgulandı.

Binance, son zamanlarda birçok altcoini vadeli işlemlere eklemeye başlamıştı, ancak Solana tabanlı bu meme coin için henüz spot işlem listelemesi yapmamıştı. Bu adım, vadeli işlemlerde alım-satım yapma olanağı tanıyarak kullanıcılara çeşitlilik sunmayı amaçlıyor.

CoinGecko verilerine göre, Binance’ın duyurusuyla birlikte WIF gün içinde %43’lük bir artışla 0,322 dolardan 0,462 dolara yükseldi. Yazının yazıldığı sırada WIF, 0,455 dolardan alıcı buluyor.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir