Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.460
% 0.48
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.460
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

DWF Labs, Litentry (LIT) ile Ortaklık Kurdu.

DWF Labs, dijital varlık piyasa yapıcılığı ve çok aşamalı Web3 yatırım şirketi, merkeziyetsiz kimlik çözümleri konusunda öncü olan Litentry ile ortaklık kurdu. Bu işbirliği, Web3 ekosisteminin büyümesini hızlandıracak, özellikle de merkeziyetsiz kimlik yönetimi alanında.

Litentry, Web3 uygulamaları için açık, kullanıcı tarafından oluşturulan ve doğrulanabilir bir kimlik sistemi sunan IdentityHub adlı bir ürünü yakın zamanda duyurdu. Litentry’nin IdentityHub’ı ilk haftasında etkileyici başarılara imza attı, 20.000’den fazla erken kullanıcı çekti ve katılımcılarından 5.000’den fazla Doğrulanabilir Kimlik oluşturdu.

Litentry (LIT) kurucusu Hanwen Cheng, şöyle dedi: “Web3 ekosistemindeki kimlik çözümlerinde devrim yaratma misyonumuzda DWF Labs ile ortaklık kurduğumuza çok sevindik. Yatırım konusundaki uzmanlığı ve blockchain alanında sahip olduğu bağlantılar, DWF Labs’i daha fazla dApp geliştiricisiyle bağlantı kurmamız ve Litentry’nin IdentityHub’ı ile daha fazla entegrasyon sağlanması için harika bir ortak yapıyor. Birlikte, kullanıcıları Web3 çağında kendi verileri ve kimlikleri üzerinde kontrol sahibi yapacağız.”

İlginizi Çekebilir: JPMorgan JPM Coin’i Gelişiyor!

Litentry’nin kullanıcı gizliliği ve egemenliğine olan bağlılığı, DWF Labs’in kendi misyonuyla da uyumlu. SPACE ID ile yakın zamanda yaptığı ortaklığın ardından, DWF Labs, merkeziyetsiz kimlikler ve fiziksel/dijital dünya arasındaki geçidi inşa etmede umut verici sonuçlar elde eden şirketlere desteğini sürdürüyor.

DWF Labs Yönetici Ortağı Andrei Grachev, şunları söyledi: “DID, Web3 paradigmasının temel bir unsuru. Litentry ile birlikte dijital dünyayı daha güvenli, gizli ve kullanıcı odaklı hale getireceğiz.”

Bu işbirliği ışığında, dApp geliştiricileri, veri sağlayıcıları ve diğer ilgilenen ortakları, DID entegrasyonlarını keşfetmeye davet ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir