Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.948
% 2.43
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.948
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

JPMorgan JPM Coin’i Gelişiyor!

JPMorgan, JPM Coin Gelişiyor!

Fnans dünyasında önemli bir adım atan JPMorgan Chase & Co, Cuma günü müşterilere özel bir özellik ekleyerek JPM Coin üzerinden programlanabilir ödemeleri mümkün kıldı.

Bugün, Onyx Coin Sistemleri Başkanı Naveen Mallela, LinkedIn üzerinden yaptığı açıklamada, bu programlanabilir ödeme özelliğinin artık kurumsal müşteriler tarafından kullanılabilecek şekilde tasarlandığını duyurdu. Bu özelliği benimseyen şirketler arasında Cargill ve FedEx gibi dev isimler de bulunuyor.

Dikkatinizi çekebilir: On-Chain’de Alım Satım Oranı Artıyor! Yeni Trend?!

Mallela’ya göre, ticari banka parasını kullanarak geniş çapta programlanabilir ödemeleri sunan JPM Coin, geleneksel finans kuruluşları arasında bir ilk. Bu adım, şirketlerin işlemlerini kolaylaştırmak ve mevduat gelirlerini artırmak amacıyla blok zinciri teknolojisine artan ilgi sonrasında geldi.

JPM Coin şu anda günde yaklaşık 1 milyar dolarlık işlem gerçekleştiriyor ve bu, JPMorgan’ın işlediği 10 trilyon dolarlık ABD doları işlemlerine kıyasla küçük bir rakam. Ancak, FedEx ve Cargill gibi büyük şirketlerin bu sistemi benimsemesi ve diğer bankalara yaygınlaştırma planları, JPM Coin‘in etki alanını genişletecektir.

Bu yeni özellik, JPMorgan’ın daha önceki blok zinciri girişimlerine dayanmaktadır. Şirket, bu yılın başlarında JPM Coin‘i kullanarak blok zinciri üzerinden teminat ödemelerini ve euro işlemlerini başlatmıştı. Ayrıca, JPMorgan, Eylül 2023’ten bu yana ABD makamlarından onay bekleyen sınır ötesi işlemler için bir blok zinciri çözümü üzerinde çalışıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

JPMorgan JPM Coin’i Gelişiyor!” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir