Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.929
% 1.51
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.929
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Singapur Şirketi Dtcpay, Kripto Ödeme Sistemini Başlatacak!

singapur dtcpay kripto ödeme

Singapur merkezli Dtcpay, mağaza içi ve çevrimiçi ödemeler için fiat ve kripto para birimlerini kullanacak bir ödeme sistemi başlatacak.


Şirket, Eylül ayında Londra merkezli Sumsub ile gerçekleştirdiği anlaşma sayesinde, Dtcpay dijital cüzdanı için kimlik doğrulama (KYC) hizmetleri sunma kapasitesini artırmıştı. Bu adım, müşterilerin güvenliği açısından oldukça önemli bir gelişmeydi.

Diğer yandan Singapur merkezli POS sağlayıcısı Jeripay ile bir anlaşma yapılmıştı ve yapılan anlaşma, Dtcpay’in 8.000 terminalli ağında kripto ödeme hizmetlerini genişletme amacını taşıyor.

Ayrıca 2019 yılında temelleri atılan ve başlangıçta Digital Treasures Center olarak adlandırılan şirket, Kasım 2022’de, kripto ve blok zinciri alanındaki girişimlerine destek sağlayan Mastercard Start Path programına katılmak üzere seçilmişti.

Bu seçilme, Dtcpay’in sektördeki önemli oyunculardan biri olarak kabul edilmesini vurgular nitelikte. Aynı yılın Haziran ayında, şirket, Pontiac Land Group emlak holdingi tarafından düzenlenen bir tohum öncesi finansman turunda önemli bir destek elde etti.

Bütün bu olumlu haberlerden sonra Dtcpay, fiat ve kripto alışverişine olanak tanıyan yeni hizmetiyle birlikte, çevrimiçi ödeme ve satış noktası çözümlerini bir araya getirecek.

Singapur, ilerici kripto para birimi düzenlemelerine sahip olmasıyla bilinen bir ülke olmaya devam ediyor. Bu da elektronik ödeme sistemlerinin ve kripto para birimlerinin geniş bir kullanımını beraberinde getiriyor.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir