Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.351
% 1.94
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.351
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Deltec Bank ABD Mahkemesi ile Yüzleşiyor!

Deltec Bank isimli Bahamalar merkezli bankanın Amerikan banka hesaplarına ABD kolluk kuvvetleri tarafından el konuldu. Durum ile bağlantılı mahkeme belgelerinde bu bankanın kripto para yatırımları ile alakalı planlarının olduğu görülmektedir.

ABD yürütülmekte olan bu planları sahte olarak nitelendirdi. O yüzden bankanın ABD dahilinde bulunan hesapları ele geçirildi. Operasyon zamanı ABD 58.5 milyon dolar ele geçirildi.

deltec bank abd

Deltec Bank Tether ve FTX/Alameda Bağlantılı

Deltec Bank’ın FTX borsası ile bağlantıları mevcuttur. Mühürlenmemiş mahkeme dosyalarında yer alan bu bilgi banka üzerindeki şübheleri daha da artırmaktadır. Borsa ile bağlantısı dışında FTX’in kardeş kuruluşu Alameda Research ile bağlantıları bulunmaktadır. Ayrıca banka daha öncesinde stablecoinler konusunda da iş yaptı. Deltec Bank stablecoin planlarının yürütülmesi zamanı Tether ile de işbirliği yaptı.

Dikkatinizi çekebilir: Apple GPT: Megatrend uğruna savaş devam ediyor!

Banka ABD mahkemesi tarafından para aklama, dolandırıcılık ve sahtekarlık gibi nedenlerle suçlanmaktadır. Bu 3 ana sebepten dolayı ABD kolluk kuvvetleri tarafından bankanın hesaplarına el konulmuştur.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir