Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.817
% 1.45
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.817
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

DCG, Genesise 700 Milyon Dolarlık Borcunu Ödedi!

DCG, Genesise 700 Milyon Dolarlık Borcunu Ödedi!

DCG CEO’su Barry Silbert, Genesis’e olan borçlarını ödeyerek 1 milyar doların üzerindeki yükümlülüklerin büyük bir kısmını karşıladı.

Digital Currency Group (DCG) CEO’su Barry Silbert, şirketin şu anda tüm yükümlülüklerini yerine getirdiğini ve Genesis gibi bir kripto borç verme platformuna olan borçlarını da çözdüğünü açıkladı. DCG, 2022’de Genesis’e olan borcun bir kısmını içeren 1 milyar doların üzerindeki borcunun bir kısmını ödediğini belirtti. Silbert, ödemelerin, kripto piyasasının zorlu koşulları göz önünde bulundurularak gerçekleştirildiğini vurguladı.

İlginizi çekebilir: Celsius Harakete Geçti!

6 Ocak’ta X (eski adıyla Twitter) üzerinden yapılan bir açıklamada, DCG, Genesis’e yaklaşık 700 milyon dolar da dahil olmak üzere geçen yıl içinde alacaklılara ödenen 1 milyar doların üzerindeki bir kısmın bir parçası olarak tüm borçlara karşı güncel olduğunu doğruladı.

“DCG, Genesis’ten olan tüm kısa vadeli borçları ödediğimizi duyurmaktan memnuniyet duyar. Toplamda, DCG, geçtiğimiz bir yıldan biraz fazla sürede alacaklılarına 1 milyar doların üzerinde borcu ödedi, bunun içinde neredeyse 700 milyon dolarlık Genesis borcu da dahil olmak üzere, şu an için ödenmesi gereken tüm yükümlülükleri karşıladı.”

Ayrıca, Kasım 2023’te yapılan bir anlaşma ile DCG’nin Genesis’e olan kalan 324.5 milyon dolarlık borcunu 2024 Nisan ayına kadar ödemeyi kabul ettiği biliniyor. Bu anlaşma, Genesis’in DCG’ye karşı açtığı ve 620 milyon dolarlık gecikmiş borcun geri ödenmesini talep eden bir dava sonlandırmak amacıyla yapılmıştı.

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Genesis, 2022 Kasım ayında çekilmeleri askıya aldıktan sonra Ocak ayında iflas başvurusunda bulundu. Şirketin çeşitli alacaklıları arasında Gemini ve VanEck‘in New Finance Income Fund gibi şirketler bulunmakta olup, toplam borcu 3.5 milyar doları aşmaktaydı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir