Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.223
% 0.37
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.223
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

CoinTR İlk Launchpad Etkinliğini Düzenliyor!

cointr

Türkiye’nin bilinen kripto borsalarından biri olan CoinTR projelere erken yatırım yapma fırsatları sunmak ön satış platformu CoinTR launchpad’i başlatıyor. 

Kullanıcılara düşük maliyetle yüksek potansiyele sahip projeleri keşfetme imkanı sunmayı amaçlayan CoinTR Pro Launchpad!in ilk açılış projesi ise EZ Swap (EZ)!

Bu launchpad etkinliğine katılmak için ilk olarak yapmanız gereken bir CoinTR hesabı açmak. Eğer hala hesabınız yoksa hemen bu link üzerinden kayıt olabilirsiniz.Link ile borsaya kaydolarak ayrıca bir çok kazanç fırsatından da istifade edeceksiniz.

Dikkatinizi Çekebilir. Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 6 Ocak

ConTR EZ Ön Satış Detayları!

EZ Swap (EZ) tokeni, toplamda 1,000,000,000 adet ile sınırlıdır. CoinTR Pro Launchpad için ayrılan arz ise toplam token arzının %0,1’ine denk gelen 1,000,000 EZ’dir. Ön satış fiyatı ise 1 EZ için 0.045 USDT olarak belirlenmiş olup kişi başı alım hakkı ise1000 EZ (45 USDT) olarak belirlenmiştir. Ön satış 10 Ocak tarihinde gerçekleşecek.

EZ Swap (EZ) Nedir?

EZ Swap, merkeziyetsiz bir NFT borsası olarak karşımıza çıkıyor ve otomatik piyasa yapıcı (AMM) mekanizması kullanılarak titizlikle oluşturulmuş bir yapıya sahip. Web3 ve cross-chain oyunları hedefleyen proje, on-chain oyun varlıklarının işlemini ve ihraç edilmesini yeniden tanımlamayı amaçlıyor.

Projenin dikkat çeken özelliklerinden biri, oyunların kendi entegre NFT DEX‘lerini kurmalarına yardımcı olma yeteneği. P2Pool tabanlı anlık işlem modeli sayesinde oyun varlık işlemlerinin verimliliği önemli ölçüde artarken, sermaye soğuk başlangıcına ilişkin zorluklar da aşılmış oluyor.

EZ Swap’ın çok zincirli dağıtım stratejisi Ethereum Ana Ağından Polygon, zkSync, Arbitrum, Manta ve EOS EVM dahil olmak üzere beş EVM zincirine kadar uzanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir